13. Februar: IEG ankommer og DF tager hjem til Price igen.

Vigtigt!
Opdateret 14. december 2013

Vigtigt! I relation til denne dagbog, så læs venligst:
Afsked med en god ven og kriger
Så tager vores DF tilbage til Price (kontoret) igen. Det har været super at have ham herude, ikke mindst så han ved selvsyn kunne se de forhold vi arbejder under.

Det var varslet at SMO ville komme med IEG’et i dag, for at inspicere de sanitære forhold herude. Så det store oprydningsarbejde de sidste dage har især været med fokus på køkken osv. Besøget af SMO gik godt og hun var tilfreds med det hun så herude. Jeg fik også lige snakket med hende om mine medicinkompetencer. Hun gjorde mig opmærksom på at den nye SMO der kommer d. 1 marts, skal underskrive mine papirer, så kompetencerne fortsætter. Men ingen problemer, så det er dejligt. Vi fik lige snakket med en af de andre MIKE grupper, der er kørt herud sammen med kolonnen, som sanitetsstøtte. Super hyggeligt, da vi ikke ser hinanden så tit. Der kom også lige lidt forsyninger i form af sodavand og slik med – dejligt drenge.

Imens vi ventede på dem, der skulle ankomme, fik vi lige blæst ambulancen igennem for støv / sand. Så nu spiller den også, selv om det virker lidt meningsløst. Ved ankomsten til vores egen lejr var den allerede lige så støvet igen !

Delingspatruljen vores kolleger skulle gå i morges blev aflyst efter at de var kommet 800 meter ud i TN. De gik i mudder til op over støvlerne, og vand til op over knæene. De vurderede at det var umuligt at få MEDIVAC ned, og det betyder ingen PTR. Men de er ude og gå med ANA, altimens jeg sidder her og skriver, for de kan ikke holdes inde pga. lidt vand.

Det er stoppet med at regne (endelig). Nu venter vi bare på vandet skal forlade markerne.

Eller står den på træning og hygge, har set at køkkenet skal lave medister i aften ”uhmm”. Jeg ville gerne have været på internettet og snakke med nogle af drengene hjemme i dag, men det er lukket, på grund af en britisk Kategori Alfa (betyder at en Engelsk soldat er blevet hårdt såret). Det resulterer i, lige som hvis det var en dansk soldat, at alle linjer ud af lejren bliver lukket ned. Det skal selvfølgelig respekteres, da vi arbejder tæt sammen med briterne. Men min tredje uge er ved at være slut og status er overordnet :o) !

[box_tip]

Schultz’ dagbøger

 

 1. Dagbog fra fronten – Afghanistan Hold 11
 2. Afrejse og ankomst
 3. Slapper dag i Camp Bastion
 4. Afrejse fra Camp Bastion
 5. Overdragelse af stumper og vores ansvar
 6. Sidste dag for Hold 10’s Medic.
 7. Hold 10 flyver hjem og vi er alene på kontoret !
 8. Oprydning i lejren
 9. En gruppe til Budwan (Amadillo)
 10. PTR med ANA.
 11. PTR igen med ANA og afhent køjesække (endelig).
 12. Fuck en dag…. !
 13. PTR aflyst og Ingeniører tilkaldt.
 14. PTR i Green Zone (handover/takeover)
 15. MEDIVAC fra Green Zone
 16. Ny PTR i den sydøstlige del af Green Zone
 17. Endnu en PTR i green Zone
 18. Hovsa opgave og regn !!! meget regn..
 19. Regn regn regn og operation oprydning af lejr..
 20. IEG ankommer og DF tager hjem til Price igen.
[/box_tip]

Kommentare

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *