11. februar: Hovsa opgave og regn !!! meget regn..

Vigtigt!
Opdateret 14. december 2013

Vigtigt! I relation til denne dagbog, så læs venligst:
Afsked med en god ven og kriger
kl. er 15.32 lokal tid, jeg er lige vågnet efter en pænt nederen nat ude i regnen. der er vand lige under gulvet i teltet, så når jeg træder i midten, kommer der vand op. De lokale tolke siger det ikke har regnet så meget de sidste 10 år. Fedt, det var sgu det samme i Irak, tror sgu det er mig der tager Monsunregn med mig rundt. Nå. men i går, da jeg troede jeg skulle sove fik vi lige kastet en hovsaopgave i hovedet. Englænderne der bygger en asfaltvejen langs floden, har problemer med at bevogte de sidste ca. 1.500 m af vejen op til Malvern. Projektet er, at der skal være en asfaltvej fra Geresk langs floden, helt ud til vores lejre. Vi har jo Malvern-lejren som ligger lige ned til floden.
Så vi skulle 1.000 m frem foran Malvern, i ly af natten for at sikre os der ikke blev lagt IED’er ned. Det lød som en herre fed Spec Ops PTR, lige noget for en opklaringsmand. Men jeg blev sgu klogere. Kl. 22.30 var vi i Malvern, de 2 PINF grupper der stod for opgaven var allerede taget derud, så vi ventede på den ene gruppe kom tilbage og hentede os . Vi delte holdet op og min DF samt jeg tog med derud i første huk. Jeg var max klar, men allerede på vej derude begyndte det at regne helt vildt. Det fortsatte hele natten og videre hele dagen (vi snakker seriøst regn). Jeg spillede (som sædvanligt) lidt smart i går aftes, og sagde til min kører at vi nok skulle tage hele natten og de ikke behøvede at afløste os, når PINF grupperne som planlagt skulle bytte i nat. Kl. 03.00 i nat, var vi så våde og kolde at jeg måtte se mig besejret. Fuck det var nederen, men de andre kom ud og tog resten af natten, så vi drog tilbage og fik 2 timers meget tiltrængt søvn. Vi var klar til at køre hjem til vores egen lejr kl. 07.00, så lige da de to andre kom tilbage til Malvern godt gennemblødte og kolde kørte vi.

Lang nat for os alle, så det var hjem og vedligeholde og så i posen. Den store delings-PTR vi fik befaling for i går, er blevet aflyst i dag, da det er et stort pres at have to grupper ude hele natten. Det blev vi sgu glade for i gruppen og især da den planlagte ANA PTR jeg skulle have været på her til morgen kl. 10 er også blev aflyst, kunne der virkelig slappes. Nice, men det er også helt vildt, alt herude er helt oversvømmet. Malvern og Spondon ligger bogstaveligt helt under vand. Der hvor folk sover, pisser vandet ned og alt er gennemblødt. Ikke det fedeste at komme tilbage til kl. 03.00 om natten, fuldstændig gennemblødt! Men opgaven blev løst, og den står på afslapning og klargøring i dag. Det er også virkelig tiltrængt, da jeg / vi har gået PTR hver dag de sidste 14 dage. Den gamle krop er træt. Nu sidder jeg i teltet og hygger, varm 40’en (HVAD ER DET???) kører på højtryk, så det er mega nice.

Vi venter på at de andre MEDICX kommer hjem fra deres 10 dages tur ude i Budwan. Lejren bliver lukket ned i dag, så alle enheder forlader den til middag, så den kan blive jævnet med jorden. Vi så lige 2 x A10’er flyve taktisk frem ude over ørkenen i morges. Det tyder på, at det IEG (Forsyningskolonne) der skulle derud, har haft god støtte på vejen.

Grundet regnen (som fortsætter) evakuerer vi Malvern, så de andre MEDICS skal bo hos os, til de får styr på det dernede. Vi har fået rykket rundt og sat nogle flere senge op. Drengene kom hjem sidst på eftermiddagen, totalt gennemblødte, men vi var klar til at modtage dem.

[box_tip]

Schultz’ dagbøger

 

 1. Dagbog fra fronten – Afghanistan Hold 11
 2. Afrejse og ankomst
 3. Slapper dag i Camp Bastion
 4. Afrejse fra Camp Bastion
 5. Overdragelse af stumper og vores ansvar
 6. Sidste dag for Hold 10’s Medic.
 7. Hold 10 flyver hjem og vi er alene på kontoret !
 8. Oprydning i lejren
 9. En gruppe til Budwan (Amadillo)
 10. PTR med ANA.
 11. PTR igen med ANA og afhent køjesække (endelig).
 12. Fuck en dag…. !
 13. PTR aflyst og Ingeniører tilkaldt.
 14. PTR i Green Zone (handover/takeover)
 15. MEDIVAC fra Green Zone
 16. Ny PTR i den sydøstlige del af Green Zone
 17. Endnu en PTR i green Zone
 18. Hovsa opgave og regn !!! meget regn..
 19. Regn regn regn og operation oprydning af lejr..
 20. IEG ankommer og DF tager hjem til Price igen.
[/box_tip]

Kommentare

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *