30 Januar. Sidste dag for Hold 10’s Medic.

Vigtigt!
Opdateret 14. december 2013

Vigtigt! I relation til denne dagbog, så læs venligst:
Afsked med en god ven og kriger

 

Uge 1

Sidste dag for hold 10’s medics: Søndag den 30. januar 2011

Så blev det søndag og det er nu en uge siden jeg tog afsked med fruen derhjemme, tiden går stærkt hernede. Vi har bare hygget i dag og lavet 1-4 på vores Piranhia. Det tog et par timer, men det var nu hyggeligt nok, når der er 25 grader i solen! Imens vi lavede eftersyn havde vi hængt nogle bags med vand op på en container, så vi kunne komme i noget der minder om et lunkent bad om aftenen.

Den anden sanitets gruppe herude i PBL rykkede i eftermiddags ned til floden hvor de skal bo i Malvern. Vi kørte selv derned her sidst på eftermiddagen for at se på forholdende. Det er en megalille lejr som er utrolig hyggelig. De bor kun en deling i lejren ad gangen, men det gør bare at folk lærer hinanden rigtig godt at kende! Den store nyhed herude er at de i Malvern har fået en Baltisk soldat til at bygge en sauna. Nice, den fungerer perfekt og de har være oppe på næsten 90 grader i den.

Jeg har fået lavet medicinlister over det nye jeg har i min taske, for i morgen tidlig er jeg den eneste redder i hele PBL, og så der skal sgu være styr på det hele, for der er selvfølgelig store forventninger til mig. Men er fortrøstningsfuld og fyldt med gå på mod.

Statistikken for en MEDIVAC herude er på under 30 min, fra vi får en såret til han er i en helikopter med et lægehold fra de britiske styrker. Så det er ikke meget tid jeg har på jorden. Derfor skal der skal være 100 % styr på det. Jeg skal kunne arbejde hurtigt og ikke mindst under et enormt pres.

Nu er klokken kvart over otte og der er snart håndbold ! Ja, vi kan se TV2 og DR2, så vi kan følge lidt med i livet hjemme i Danmark. Jeg taler for alle, når jeg siger ”god fornøjelse med kulden” he, he. Så vi vil smutte over i opholdsstuen og spille noget ludo og se håndbold!

Hav det godt derhjemme.

Schultz’ dagbøger

 

 1. Dagbog fra fronten – Afghanistan Hold 11
 2. Afrejse og ankomst
 3. Slapper dag i Camp Bastion
 4. Afrejse fra Camp Bastion
 5. Overdragelse af stumper og vores ansvar
 6. Sidste dag for Hold 10’s Medic.
 7. Hold 10 flyver hjem og vi er alene på kontoret !
 8. Oprydning i lejren
 9. En gruppe til Budwan (Amadillo)
 10. PTR med ANA.
 11. PTR igen med ANA og afhent køjesække (endelig).
 12. Fuck en dag…. !
 13. PTR aflyst og Ingeniører tilkaldt.
 14. PTR i Green Zone (handover/takeover)
 15. MEDIVAC fra Green Zone
 16. Ny PTR i den sydøstlige del af Green Zone
 17. Endnu en PTR i green Zone
 18. Hovsa opgave og regn !!! meget regn..
 19. Regn regn regn og operation oprydning af lejr..
 20. IEG ankommer og DF tager hjem til Price igen.

Kommentare

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *