Tre timer med “Finskytterne” – hør dem her

 

[tps_header]

Veteranerne Søren Wagner Guldager og Kasper “KNE” Madsen overtog Radio24syv i tre timer på flagdagen den 5. september. Her afspillede de lydklip, som de selv har optaget i Helmandprovinsen. De kalder optagelserne for “Radio Barakzai”.
Det er samtaler før, under og efter de voldsomme ildkampe i Afghanistan med to nordjyske finskytter, der tilsammen har været udsendt 11 gange med et dansk flag på skulderen.
I radioudsendelsen fik Søren og Kasper besøg af tidligere militærpsykolog Anne Lillelund, der har haft samtaler med omkring 1000 danske soldater og været udsendt 18 gange som psykolog til verdens brændpunkter. Her havde de mulighed for at spille hende spørgsmål. Hvordan har hun det med at være udsendt så mange gange. Og hvem går hun til, når hun har brug for at “få luftet ud”.

Fik du ikke lyttet, kan du gøre det herunder. Det er sjov, underholdende og og så alligevel også alvorlig radio på en gang.

1. time

2. time

3. time

“Finskytterne” er produceret af journalist og krigsveteran Jimmy Solgaard, som også er uddannet finskytte og var udsendt med Kasper og Søren på det sjette hold til Afghanistan.

[/tps_header]
Kasper "KNE" Madsen. 12 år i forsvaret. Udsendt til Afghanistan på Hold 6 som Finskytte.
Kasper “KNE” Madsen. 12 år i forsvaret. Udsendt til Afghanistan på Hold 6 som Finskytte.

Kommentare

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *