Per Stig Møller: Vi har to undersøgelser på vej og den ene skal bringe mig i spjældet

Mads Silberg og Per Stig Møller

”Vi har to undersøgelser på vej og den ene skal bringe mig i spjældet. Det er hvad regeringen håber på…” udtaler forhenværende udenrigsminister Per Stig Møller, da han en oktober dag møder kaptajn i hæren Mads Silberg. Silberg er en af de røster, der gentagne gange har efterspurgt en uvildig undersøgelse af krigen i Afghanistan. Set fra hans sted er krig blevet for politisk og strategien med at skabe fred ved hjælp af vold, tillader han sig at stille et stort spørgsmålstegn ved.

LÆS OGSÅ :  Danmark vil trække soldaterne hjem fra Afghanistan

LÆS OGSÅ : Kronik: Med klaphat og skyklapper – gør danske generaler klar til kamp!

I Radio24Syvs program Mikrofonholder, er Mads Silberg taget ind til Christiansborg for at tale med ministeren, der stod bag beslutningsforslaget om at sende danske soldater i krig i Afghanistan.

Om programserien ‘Mikrofonholder’
Mikrofonholder er programmet, hvor to danskere mødes et sted ude i landet og taler om det, de er optaget af og brænder for. De er drevet af en nysgerrighed og en interesse for hinanden og det de skal tale om. Gennem samtalen har de mulighed for at fortabe sig i detaljer og fordybe sig i  fortællinger uden at nogen bryder ind. Mikrofonen er overladt til dem.

5 kommentarer

Skriv et svar
  1. Afklaring og mulig forbedring er vel ønsket, ikke? “Fængsling”!?! af politikere er en helt utålelig for alle, der er/har været indblandet her. Men afklaring og forbedring af fremtidige vilkår for krig/indsatsen mod terror er forståelig og nødvendig, ikke sandt?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *