Veterankortet skal relanceres

Siden 2011 har vi (krigeren.dk) “drevet” veterankortet.info. Det er gjort i et spinkelt håb om, at give dette lille plastikkort en eller anden form for værdi, så de penge det har kostet at fremstille og udsende over 32.000 plastikkort ikke var spildt.

veterankortet.info. blev udnævnt til at være den officielle side for kortet, men der skete aldrig mere derefter. Vi har ikke siden modtaget info fra Forsvarets eller Forsvarsministeriets side. Så websiden blev drevet i fritiden, for egne begrænsede midler.

Kortet relanceres

Nu ser det ud til, at der er ved at ske noget seriøst. For Berlingske skriver i dag, at regeringen med forsvarsminister Nicolai Wammen i spidsen, vil nu sikre at veterankortet bliver koblet op med LogBuy ordningen. Logbuy er en privat virksomhed, der formidler rabatter mellem rabatgivere og forbrugere. Med Logbuy-ordningen får man adgang til over 2.000 rabatter landet over.

Vi har slettet alle de rabatter der har været på veterankortet.info, og takker de virksomheder der har støttet op.

Skrevet af KrigerenDK

32 kommentarer

Skriv et svar
 1. Foreslog Koldings Borgmester at medvirke til nogle rabatter i Kolding Kommune, fx Kolding Hus m. m. til veterandagen i år. Han lød ikke synderlig interesseret.

 2. Og i dag i P3 nyhederne kl.11 udtalte formanden for de blå baretter at kort ikke er mere værd end at bruge som is skraber, så der er lavet 32000 isskrabere og sendt ud. Samt butik til meldinger til kortet kun var 65 styks.

 3. Jeg forsøgte at bruge kortet ved Dybbel mølle,men blev bare kigget på som om jeg var dum,og desuden er næsten alle “Tilbud” på kortet jo som bekendt på “Djævleøen” (Sjælland) , Så ja en god “isskraber” er det,Desværre kun !!!

 4. Måske det ville være en god ide at give ejeren frirejse med DSB bare så man kan bruge det til noget .. dermed bliver det jo også vist frem for dem det betyder noget for .. personligt har jeg det bare i min pung selvom jeg aldrig har vist det til andre end min søn som også har et ..

 5. Nu syntes jeg måske der går lidt for meget gøjl og kræmmer i det her. Det er fint der er nogle der vil give en rabat til en gruppe mennesker og i dette tilfælde veteraner. Men at det skal sammenlignes med andre ordninger som logby eller forbrugsforeningen syntes jeg er en smule plat. Jeg er ganske sikker på at det ikke har været hensigten med at få lavet disse kort, bliver det næste så at man også kan få et veteran Mastercard….plat i min verden.
  Jeg håber at der er nogle kloge hoveder der kan finde et andet formål med kortet end at lave det om til en rabatordning og lade Logbuy og andre ordninger om det og få noget respekt for os veteraner i stedet.

 6. Kaster altså lige lidt benzin på det der veteran bål……Nu skal man altså ikke drukne i selvynk, fordi man er veteran, alle har fået deres fede hyre og været bekendt med risici, inden de rakte hånden i vejret og meldte sig……. Alle har vidst det ikke var en badeferie…… Danmark er ikke utaknemmelig, alle har fået udmærkelser og medaljer for indsatsen, hæderstegn som tak…. Et ord der ikke kan gøres op i penge…

  Respekt for det valg det er at tage på mission, man kan være stolt af sig selv, men at forlange, kræve og tigge på bagkant, er lidt ynkeligt……. Tænker lige på ham fætteren fra beredskabsstyrelsen, der var i nyhederne….. Det er snart tyve år siden, der er løbet meget vand i åen siden…… Og et rabat kort til en indkøbsforening….. Hvad forestiller man sig…. At det private erhvervsliv skal pille ved økonomien for at tilfredstille nogle valg andre har truffet? Med tyve års tilbagevirkende kraft…? Tror jeg ikke lige kommer til at ske i det omfang han ønsker det……

  Det duer ikke man som soldater hyler på bagkant, vi kan kun slås for at der er mere i den direkte lønpose, bedre medicinsk og psykologisk støtte før under og efter missioner…

  Misforstå mig ikke, det er bare lige en tanke, der strejfer mig, når nogen træder frem og piver på den samlede forenings vegne……

 7. Hej
  er der nogen der ved hvordan man opretter en profil på logby ? når jeg skriver FORSVARET eller BEREDSKABSSTYRELSEN i firma feltet
  vil den ikke godkende det

 8. Bliver den her sider opdateret længere? Syntes ikke den som lovet giver et overblik over hvad kortet kan anvendes til?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Loader…

0