KrigerBlog fra Afghanistan : Endnu et “vikinge-togt”

Foto : Sylvestersen - Endnu et “vikinge-togt”

Endnu en gang har vikingerne gjort det. Vi har gennemført en operation og ikke nok med at den endnu en gang var vellykket, den kunne mærkes i hele Helmand og snakken går stadig blandt briterne om de danske vikingers bedrifter.
Igen i verdenshistorien er danske vikinger et hedt emne blandt briterne, dog med det at denne gang er de imponeret af os og det er ikke briterne, vikingerne ”hærger” mod.

Formålet med operationen for kompagniet var at rykke ind i et område, som anses for at være oprørsterritorium, skabe forvirring, tvinge oprørerne til kamp og forsøge at nedkæmpe dem, for så atter at trække ud af området igen. Og det var lige netop hvad vi gjorde.

Kompagniet var denne gang indsat alene. Eller Den Danske Kampgruppe, som briterne har døbt os, grundet vores mange køretøjer og store kampkraft. Med kompagniet var alle de støtte enheder vi kan trække på.
Støtte enheder som gav os mulighed for at få støtte af fly, mortér, artilleri, lytte på fjendens radio, kigge på fjenden og meget mere.

Som de gamle danske vikinger, har vores stærke viking kompagni vist lidt af den samme styrke. Den første del af vores togt tog os samlet fra Price til et højdedrag tæt på fjendens område. Fra dette højdedrag kunne vi let se ned i området og klargøre vores endelig angreb, som en flåde af vikinger udfor den britiske kyst.
Tidligt morgen den efterfølgende dag, før fjenden rigtig vågnede, satte vi gang i fase to.

…. læs resten af dette kriger-blog indlæg af Sylvestersen her.

 

 

[signoff1]

Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

GIPHY App Key not set. Please check settings