Englefisse

For præcis et år siden havde jeg fornøjelsen af at hælde krig i ørerne på Radio24syvs lyttere. Det var i forbindelse med Flagdagen, som igen dukker op i kalenderen lige om lidt.

Jeg har intet nyt krigsradio på programmet, men jeg håber, at Flagdagen også i år vil blive brugt til mere end blot at skamrose danske veteraners heltemod.

Vi ved godt, at vi var seje. Det behøver I ikke fortælle os.

Vi kunne fx tale lidt om, hvad danske soldater laver i Afghanistan lige nu. Især fordi jeg tror, at de fleste herhjemme slet ikke aner, at vi sådan set stadig har kampsoldater i landet.

Eller måske skulle vi kigge lidt på Søværnet. De har i mange år lavet ret vilde ting i de udenlandske farvande, og bortset fra et par mindre nyhedsindslag har der været stille i den offentlige debat.

LÆS OGSÅ :  Bramsen forsvarer Ærø-tur: Forhindrede ingen beslutninger

I dag kan jeg dog kun tilbyde et fraklip fra programmet ØrkenSandHeden, som handler om, hvad drengerøve laver, når de keder sig i krig:

Alle udsendelserne kan naturligvis hentes der, hvor du plejer at finde dine podcasts, eller lige her: http://www.radio24syv.dk/programmer/oerkensandheden/

Eller hvis du er den lidt mere dovne type, kan du klikke herunder

Ekstra udsendelse:

Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *