Din enhed fortjener den bedste forberedelse før den skal i kamp

II JDR O-gruppe under tilbagemelding i felten efter øvelse med Cubics instrumenterede Laserduelsystem på Salisbury Plain

I en kamp mod en ligeværdig modstander, der anvender doktrin, materiel og organisation, der er mindst lige så godt som din enhed, der er det uddannelsen, der kommer til at afgøre udfaldet.

Uanset hvor godt materiel din enhed har, hvor dynamisk din enheds organisation er og hvor effektiv de doktriner er, som din enhed anvender, så er det helt afgørende element for sejr og færrest mulige egne tab, hvor godt du har uddannet og trænet din enhed.

De bedst uddannede og de bedst førte enheder har forudsætning for at vinde – hver gang.

I et professionelt uddannelsesmiljø med instrumenterede laserduelsystemer fra Cubic, kan din enhed træne tæt på virkeligheden. Alle våbentyper og våbeneffekter er med, og de enheder, der i alle kampens faser formår at anvende doktrin, materiel og organisation optimalt herunder udnytter terræn, sløring og dækning får de bedste resultater.

Resultaterne fra de enkelte øvelser kan afspilles og vises som undervisning af enheden så tit som det er brugbart. Både positive og negative erfaringer kan forklares, lagres og blive en del af enhedens taktik og teknik ved næste øvelse eller kamp.

Soldater og førere opnår på den måde øvelseserfaring, der er ganske tæt på kamperfaring. Soldaterne og førerne lærer at stole på sig selv, deres doktrin, materiel og organisation. De lærer at stole på hinanden og på deres førere.

II JDR O-gruppe under tilbagemelding i felten efter øvelse med Cubics instrumenterede Laserduelsystem på Salisbury Plain

Soldater og førere får uddannelsestid, der har en langt højere kvalitet end før. Kvalitet fastholder og gør det spændende af være i enheden.

 

Cubic Global Defense professionelle træningsmiljø giver derfor øget kampkraft, stærk korpsånd og forbedret fastholdelse af de bedste soldater.

Cubic Global Defense udvikler instrumenteringer til sine laserduelsystemer i sit danske datterselskab i Helsingør, Cubic Technologies Denmark Aps.

Skrevet af Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold (native advertising) er artikler eller andet indhold, som er produceret af annoncøren.

Krigeren.dks uafhængige redaktionelle medarbejdere er ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på krigeren.dks redaktionelle indhold.

En kommentar

Skriv et svar
  1. 1.) Joke at reklamere for LDS her.. Den rammer vist forbi målgruppen..

    2.) Der er slet ikke tid til ordentlig uddannelse, så LDS er alligevel ikke relevant. Alle løber og spæner rundt for at nå 117 ting på samme tid. Det går ud over soldaterne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Loader…

0