Crye Precision MULTICAM ® nu i 4 nye officielle varianter

 

[tps_header]

nye-multicam-m0nstre
Det oprindelige Multicam ® mønster blev udviklet til, at give maksimal effektivitet på tværs af så mange forskellige miljøer/ terræn typer som muligt. Faktisk i op til 80% allround. For at dække det sidste 20%, har Crye Precision nu udvidet familien, med i alt fire nye farve varianter.

LÆS OGSÅ : Multicam interview: Fem hurtige til Hærens kampskole

De nye typer har alle forskellige roller, men er designet til at kunne fungere sammen som ét system. Således kan man nu blande de forskellige typer (farve kombinationer), til at opfylde behovene ved næsten et hvert operativt miljø.

LÆS OGSÅ : Hjemmeværnet og værnepligtige skal ikke forvente Multicam før 2018-2019

 

Dækningskort
Dækningskort

Crye Precision MULTICAM ® “familien” består nu af følgende mønstre:

Multicam® : Det oprindelige mønster (farver), med den bredeste dækning. Op til 80%. – velegnet til beklædning og redskaber, der skal være ansat i hele blandede eller forskellige miljøer. Det er den som det danske forsvar har valgt.

Multicam Arid™ : Et mønster beregnet til åbent terræn hvor der er sand og sten – velegnet til tøj, når der udelukkende arbejdes i det lyse åbne ørken terræn .

Multicam Tropic™ : Et mønster beregnet til grønt jungle brug – ideelt til tøj, når der udelukkende arbejdes i en tæt jungle miljø .

Multicam Alpine™ : Et mønster beregnet til snedækkede områder – velegnet til overtøj og grej overtræk når / hvor snedække er til stede .

Multicam Black™ : Det ikke er et geografisk baseret terræn mønster, men er beregnet til politibrug, SWAT, anti-terror enheder mv.

LÆS OGSÅ : Her er forsvarets nye brune støvler

[/tps_header]

multicam_4_pattern_slide

Kommentare

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  1. Stop nu jer selv. Fordi multi-cam udgiver nye sløringstyper betyder det ikke at det falder til jorden. Den type sløring det danske forsvar har indført er baseret udfra de missionsområder der typisk er set eller forventet og virker glimrende. Der er en grund til at både finskytter og vores SOF’er bruger lyse farver (ligesom multicam) og sjældent sort da det er det man først bliver opdaget på. Og hvis i tror i nogensinde får brug for en sort baseret, eller vinter uniform så håber jeg satme som udgangspunkt at jeres arbejdsgiver enten er AKS, JGK eller FKP. Hvis ikke så er den nye sløring langt mere end god nok.

  2. Jo men der findes jo masser af mønstre der dækker de andre områder. De har ikke bidraget med noget nyt denne gang og det er typiske krampetrækninger fra et modetøjsfirma da er ved at miste markedsandele.
    Og den sorte multi, jamen jeg ved slet ikke hvad heg skal sige. Helt almindelig sort løser opgaven ligeså godt som sort med lidt prikker i.
    Har ikke noget mod lidt grejluderi men det der er ligeså retarderet som kryptek sløring der jo mest af alt ligner paintball tøj eller snowboard tøj

  3. Jeg er lidt af en camo freak. men jeg syntes ideen går af.. hvis multicam. skal deles op i flere camoer. så kunne man lige så godt have fortsat med M84. plus ørken osv. og personligt foretrækker jeg a-tacs især hvis man aligevel skal bruge forskellige.