Crye Precision MULTICAM ® nu i 4 nye officielle varianter

Multicam graf

Kommentare

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  1. Stop nu jer selv. Fordi multi-cam udgiver nye sløringstyper betyder det ikke at det falder til jorden. Den type sløring det danske forsvar har indført er baseret udfra de missionsområder der typisk er set eller forventet og virker glimrende. Der er en grund til at både finskytter og vores SOF’er bruger lyse farver (ligesom multicam) og sjældent sort da det er det man først bliver opdaget på. Og hvis i tror i nogensinde får brug for en sort baseret, eller vinter uniform så håber jeg satme som udgangspunkt at jeres arbejdsgiver enten er AKS, JGK eller FKP. Hvis ikke så er den nye sløring langt mere end god nok.

  2. Jo men der findes jo masser af mønstre der dækker de andre områder. De har ikke bidraget med noget nyt denne gang og det er typiske krampetrækninger fra et modetøjsfirma da er ved at miste markedsandele.
    Og den sorte multi, jamen jeg ved slet ikke hvad heg skal sige. Helt almindelig sort løser opgaven ligeså godt som sort med lidt prikker i.
    Har ikke noget mod lidt grejluderi men det der er ligeså retarderet som kryptek sløring der jo mest af alt ligner paintball tøj eller snowboard tøj

  3. Jeg er lidt af en camo freak. men jeg syntes ideen går af.. hvis multicam. skal deles op i flere camoer. så kunne man lige så godt have fortsat med M84. plus ørken osv. og personligt foretrækker jeg a-tacs især hvis man aligevel skal bruge forskellige.