Anmeldelse : Winter Combat Gloves

Se flere billeder nederst på siden

Første gang mine hænder gled ned i disse vinter handsker, tænkte jeg “det er sket en fejl, godt nok har jeg fået en størrelse large… men i børnestørrelse?”. De ér meget små i størrelsen, men det er også meningen har jeg siden fundet ud af. Efter 2-3 timers brug sidder handskerne perfekt, altså virkelig perfekt. Ved bla. våbenbetjening skal der ikke være alt for meget plads i handskerne, de skal passe perfekt.

Handsken er lavet af en kombination af isoleringsmateriale (ukendt), ægte læder (ukendt), kunstlæder og neopren. Håndledet lukkes tæt ved hjælp af velcro. Der er stødabsorberende puder i håndfladerne og ekstra forstærkning om tommelfinger (som også kan bruges til at fjerne “11 tallet” når din næse løber.). Jeg har aldrig har fundet ud af hvor meget stødabsoberende puder i handsker gør, for jeg kan ikke mærke den store forskel på handsker der har, og dem der ikke har. Men for dem som kan mærke forskellen, så er denne feature der. Alt andet lige, så vil disse områder på handsken være mere slidstærke.

Nu efter 8 måneders brug er syningerne er så småt ved at gå op forskellige steder. Bla. der hvor pegefingeren bukker ved første led (se billede), og den velcro der lukker omkring håndledet er næsten faldet af på den ene hånd (se billede). Og det er ikke godt nok efter 8 måneders brug.

Handsken hedder “Winter Combat Gloves”, men er lige så meget en forår og efterårs handske. Som med alt andet læder der bliver helt gennemblødt, så tager det lidt tid før de bliver tørre. Men fordelen her, er at næsten hele oversiden af handsken består af Neopren.

Du får hvad du betaler for, og for ca. 250,-kr er disse Winter Combat Gloves et ganske godt køb.

Det anbefales kraftigt at prøve dem før man køber, da de som sagt er meget små i størrelserne, og at de finde i mange forskellige størrelser

_IMG_9499 _IMG_9485 _IMG_9494 _IMG_6503 _IMG_6533 _IMG_9488 _IMG_9477

Producent:
Dragoon

Specifikationer:
– Ægte skind
– Neopren
– Isoleringsmateriale
– Velcro

Køb den her:
Direkte link til produktet

Kommentare

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  1. Jeg var glad for mine handsker, men velcroet til at lukke gik (meget) hurtigt helt i smadder, og det har jeg på fornemmelsen er en kendt “fejl” ved produktet…

  2. Det er rigtigt at syningerne på nogle (læs: mange) af modellerne ofte hurtigt går op, men jeg har været i stand til at få byttet mine kvit og frit når det skete. Udover dette så ryger det yderste lag af læder eller hvad det nu er, også rimelig hurtigt. Dette har dog ikke haft nogen bemærkelsesværdig betydning i og med at der sidder et slidstærkt lag indenunder og dette er der endnu på mine… Jeg bruge disse handsker hele året da de let kan tages af og evt kombineres med en tynd handske (i still med løbe handsker eller lignende)