Anmeldelse: 5.11 – TDU Multicam Rapid Assault Shirt

5.11 Rapid Assault Shirt

Kropsdelen er strikket i stretch og netpanel, der giver en ekstrem behagelig følelse af bevægelsesfrihed, åndbarhed og tørre hurtigt. Mens kanvas ærmerne yder god beskyttelse overfor slidtage, når den bruges alene eller sammen med en vest.

Første gang jeg stod med den i hånden var jeg sikker på kraven var i for stift stof og ville genere. Dette er slet ikke tilfældet. Den er meget behagelig at bære.

Ud over den er utrolig behagelig at have på, så er et af de største plus ved den her underarmer, forstærkningerne ved albuerne. Det giver den ekstra beskyttelse når man er i liggende skydestilling, eller skal ligge og observere i længere tid.

Ved håndleddene er der mulighed for at spænde til med velcro, og det er et must specielt i meget støvede og varme områder. Åben for at få luft op i ærmerne og luk til for at holde støv og snavs ude.

Det eneste ved denne 5.11 Rapid Assault Shirt jeg godt kunne være foruden, er velcro panelerne der sidder mellem skulder og albuer. Personligt ville jeg fortrække at der slet ikke var velcro, da jeg ikke bruger patches. Men her tilhører jeg vist ikke flertallet.

Efter seks måneders brug, er der ikke ene eneste syning der er trevlet op, ligesom velcro og lynlås stadig virker som første dag jeg tog den på. Denne trøje har autentisk MultiCam® mønster, der gør at den kan bæres sammen med andet MultiCam beklædning, som nu er indført i det danske forsvar.

– Materialer krop – 55% bomuld / 37% polyester / 8% spandex strik
– Materialer aermer og krave – 65% bomuld / 35% polyester ripstop
– Netpanel – 55% bomuld / 41% polyester / 4% spandex

[divider]PRISER[/divider] [afp id=”1635″]

Kommentare

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *