WikiLeaks vil fortsætte med at lække oplysninger

En talsmand fra hjemmesiden [[WikiLeaks]] – som netop er kommet i søgelyset grundet de små 90.000 dokumenter fra Afghanistan-krigen – fortæller at folkene bag projektet vil fortsætte. Det sker selvom [[Pentagon]] netop har truet med at tvinge WikiLeaks til at stoppe deres handlinger.

Talsmanden, der kalder sig Daniel Schmitt, siger at “jeg kan forsikre jer alle om at vi fortsætte med at publicere alle oplysninger – det er det WikiLeaks er skabt for”.

Schmitt sagde, at han ikke kunne kommentere de konkrete dokumenter, men hævdede, at offentliggørelse af klassificerede dokumenter om krigen i Afghanistan direkte har bidraget til offentlighedens forståelse af konflikten i det krigsramte land.

“Viden om igangværende emner som krigen i [[Afghanistan]] er den eneste måde at bidrage til at skabe sikkerhed,” Schmitt sagde. “Forhåbentligt vil denne forståelse i den brede befolkning, bidrage til at regeringerne udvikler en bedre politik”. Hvad WikiLeaks præcis mener er en bedre politik, melder historien intet om.

Han afviste påstandene om, at WikiLeaks’ offentliggørelse af lækkede amerikanske regeringsdokumenter, er en trussel mod USA’s og allierede nationers sikkerhed.

Se også følgende nyheder om lækage-sagen:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *