Tidligere udsendte i Afghanistan søges til hjælp med nyt DR2-program

Koncern TV står bag programmet “Min Krig”, der fortalte historien om livet som udsendt soldat. De er lige nu i gang med udviklingen af et nyt program med samme format. Et program der skal sendes på DR2.

Igen vil fokus være soldaternes egne historier om det, at være i krig. Programmerne består derfor af soldaternes egne optagelser fra Afghanistan og interviews med soldaterne selv. Denne gang vil patruljebasen Armadillo danne grundlag for programmerne og det bliver dermed fortællingen om livet i og omkring basen fra før den grundlægges til den lukkes ned igen.

LÆS OGSÅ :  Ny DR reportageserie om Hjemmeværnet

Koncern TV leder efter soldater, der har filmet, gået med hjelmkamera eller har billeder fra deres udsendelse i Afghanistan og i Armadillo. De vil også gerne i kontakt med soldater, der kender holdkammerater, der har filmet under deres tid i Afghanistan, og måske kan hjælpe videre med kontakt til dem.

Du kan skrive til deres facebook-profil “Min krig dokumentarserie”, på mail: [email protected] eller ringe på 22 23 42 19.

LÆS OGSÅ :  Ny DR reportageserie om Hjemmeværnet


[alert type=red ]Bemærk: Koncern TV har en aftale med Forsvaret i forhold til programmerne. En aftale der går ud på at Forsvaret, screener de klip der vises. Man er således sikker på, at evt klip der indeholder sikkerhedsmæssige risici (OPSEC/ PERSEC), ikke vil blive bragt.[/alert]

Kommentare

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  1. Og husk lige at bede om penge, hvis I leverer materiale, ligesom enhver anden journalist eller kameramand ville få. Der er ingen grund til at et privat produktionsselskab skal sidde og tjene gode penge på jeres hårde arbejde, uden at I selv får en bid af kagen. :-)

  2. Koncern TV har selvfølgelig har en aftale med Forsvaret i forhold til programmerne. En aftale der går ud på, at Forsvaret, screener de klip der vises. Man er således sikker på, at evt klip der indeholder sikkerhedsmæssige risici (OPSEC/ PERSEC), ikke vil blive bragt.