Krigerblog fra Afghanistan – “Tålmodig og omstillingsparat”

I et samarbejde med Den Royale Engelske Hær, er man nødt til at være væbnet med en kæmpe stor mængde tålmodighed og være omstillingsparat.
Dette og meget andet fik vi brug for i den sidste operation med briterne i et område, som i lang tid ikke havde set eller haft kontakt med ISAF styrker af betydning. Et område uden for selve Den Grønne Zone, men som er et vigtigt område for oprørerne både til at føre deres kampe fra og som transit område for deres aktiviteter, både kampmæssige og handelsmæssige.

LÆS OGSÅ :  Nato-chef advarer USA mod hurtig tilbagetrækning i Afghanistan

Sammen med resten af det danske Viking kompagni, var min deling indsat i den nordlige ende af området og som de nordligste enheder i operationen. Herfra skulle vi løse vores opgave, at være den nordlige barriere mod eventuelle forstærkninger og forsyninger nordfra, mens en stor styrke af ANA (Afghanistan National Army) soldater skulle ”rense” området op mod syd og bygge en række vedvarende checkpoints i området og dermed give grobund for at have styr eller få styr på området sikkerhedsmæssigt.

LÆS OGSÅ :  Nato-chef advarer USA mod hurtig tilbagetrækning i Afghanistan

læs resten på Sylvestersen‘s krigerblog

 

[divider]Tilmeld vores nyhedsbrev[/divider] [wysija_form id="4"] [divider]---[/divider]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *