Tidligere PET-agent Morten Storm søger optagelse i Hjemmeværnet

Den tidligere islamist og PET-agent Morten Storm, har søgt om optagelse i Hjemmeværnet. Storm, der også har en fortid som forhenværende medlem af al-Qaeda, vil gerne beskytte Danmark mod krig og terrortrusler, fortæller han. Han har optagelsesmøde i næste uge, skriver metroxpress.

– Nu må vi se, om de vil have mig. Terrorangrebet i Frankrig viser jo, at der er nok farer – og der ikke skal mere end et fuldautomatisk maskingevær til, før man kan terrorisere et helt samfund. Der er jo nok af konflikter – det kan vi jo også se i borgerkrigen i Ukraine, siger Morten Storm.

Han opfordrer alle danske kvinder og mænd til at følge trop. Før han kan komme ind i hjemmeværnet, skal han dog sikkerhedsgodkendes af PET, som han har haft flere konflikter med. Konflikter, som han siger, at han nu har lagt bag sig.
– Kan jeg ikke komme ind i det danske hjemmeværn, melder jeg mig ind i det britiske, siger han til Metroxpress.

Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 1. Som Han siger i artiklen Citat
  “Der skal ikke mere end et fuldautomatisk maskingevær til, før man kan terrorisere et helt samfund”
  Så kan det sku da lige passe at han skal have træning og undervisning i at bruge det hos hjemmeværnet, for så bagefter at gå ud og Terrorisere samfundet!!
  Han skal da ikke engang til samtale med dem!,

 2. Sikken en debat det gir. “STORM I ET GLAS VAND”
  Her hjemme er jeg sikker på at man lige kikker til hans status i rets systemet før en evt. Godkendelse.
  Meeeen ikke at tiltro ham som sin BODY MAKKER han har jo netop vist at han er til at stole på når det virkelig gælder
  Men bare rolig MEDIERNE SKAL NOK HOLDE OS ORIENTERET

 3. Jeg synes ikke han skal have lov at komme ind i hjv.
  Der er simpelthen for mange røde lamper og klokker og flag bimler og bamler. Plus, manden ved jo ikke hvilken side han vil være på. Og ved at komme ind i hjv, får han adgang til mange oplysninger om andre medlemmer blandt andet, og adgang til våben. No bleeping go!

 4. Til alle dem der sidder og skriver skidt om Morten, skal jeg så konstatere at jeg ville betro ham med mit liv til en hver tid. Morten er utrolig dedikeret og fordi manden har haft en tvivlsom fortid er det bestemt ikke lig med at han er af tvivlsom karakter eller en brist, kald det hvad pokker I vil, nu.

 5. Hvis han kan være agent for PET, kan han vel også være medlem af HJV. Han er vist ikke straffet for noget ulovligt. Om jeg ville være tryg ved det, er noget helt andet.