Det svenske bæltedyr CV90 Armadillo

CV90 Armadillo

CV90-Armadillo_9

Skrevet af KrigerenDK

27 kommentarer

Skriv et svar
 1. Ja så vi jo håber at de idioter til indkøber i forsvaret laver en ordenligt kontrakt end dem de har lavet ind til videre

  • Det jo ikke desto mindre sandt !!! Indtil dato har det sgu ikke været studenterhuen der har trykket forsvarets indkøbsbagmænd/kvinder.

 2. Desværre er komponenterne ret dyre til en CV90, så lur mig om ikke FMI køber den billigste af dem alle istedet for den der giver mening… eftersom der med det nuværende antal PMV’er er stor mangel på vogne….
  Men fed vogn, no arguments there…

 3. For dyr i alt fra indkøb til reservedele… og de kræver virkelig vedligehold… det er altid dem man henter hjem fra terrænet..

 4. Ja Poul nå man snakker med venner i forsvaret og ser i medierne så tænker jeg har de overhoved vinduer i deres kontor og hvis det var et firma ude i den virkelige liv var det gået konkurs for længe siden og hvor mange penge og goder få indkøberne

 5. Er der nogen der ved om de har lavet nogle test skydninger på den, for jeg syntes godt nok den har en stor flad stykke front, som vil give et godt træfferglimt.

 6. Glem det Danmark køber ALTID politisk af “Big brother” aldrig fornuftigt og mest for pengene :(

 7. Det lyder dom om man kunne spare lidt på reservedelspakken… Det ville jo ingenlunde være en dygtigt ADMET DK-løsning. Skulle det lykkes fagpersonel at få gennemtrumfet denne vogn til national skytset, så bringer SG Smith, trænbasser til ansvarligt “for indkøbet” militært personel. I kan nok finde mig, spørgsmål? Fortsæt.

 8. super smart hvis den bliver valgt, da det vil gøre indkøb af resverdele lettereda dele fra cv9035 også kan bruges, , og går sku aldrig galt med svenske våben :)

 9. Det er vist også på høje tide at M113 flåden blev skiftet ud.. de gamle damer sveder og kan ikke holde til det længere..

 10. Bare køb ,så støtter vi vore soldater og svenske arbejdspladser,tæt på fabrik og service,,det må være vejen fremad ,,alt sammen istedet for alt denne diskussion,frem og tilbage ,det beskytter ingen ,,! !

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Loader…

0