PTSD-ramt veteran : Vi gjorde det sgu

Chr. Ring bliver interviewet på i forbindelse med veterandemonstrationen i oktober 2012.
Chr. Ring bliver interviewet på i forbindelse med veterandemonstrationen i oktober 2012.
Chr. Ring bliver interviewet på i forbindelse med veterandemonstrationen i oktober 2012. Foto: krigeren.dk

Er der en, der er glad i dag, så er det Christian Ring. I næsten otte måneder har han stædigt arbejdet for at få den berygtede seks-måneders regel afskaffet. Det har kostet hårdt undervejs, for også Christian Ring er ramt af PTSD efter at have været udsendt som oversergent til Balkan i 1993-94. Hans erkendelse af, at han var PTSD-ramt kom først flere år senere, så også han er blevet nægtet anerkendelse og erstatning i Arbejdsskadestyrelsen.

– Det er vildt det her. Det havde vi ikke set komme så hurtigt. Det kan måske give folk troen på demokratiet tilbage. Vi har skabt historie på flere niveauer, vi har forenet de politiske yderfløje i dansk politik. Alle veteraner og deres pårørende skal i dag klappe hinanden på skulderen og være stolte. Vi gjorde det sgu, siger Christian Ring til krigeren.dk

Han mener, det har været en stor fælles indsats, der har ført til det gode resultat.
– Mit håb for fremtiden er, at veteraner kan holde sammen. For i fællesskab kan vi opnå resultater. Det gælder alle veteraner, uanset hvor de har været udsendt.

LÆS OGSÅ :  Et flertal uden om regeringen vil fjerne seksmånedersregelen.

[divider]Tilmeld vores nyhedsbrev[/divider] [wysija_form id="4"] [divider]---[/divider]

Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  1. Det er en glædelig ( men ikke en ny, Nyhed blandt folk som har fulgt med i kulisen ).

    Dog bør folk vide, at der er visse omtalte Veteraner som burde holde lav profil da man så at sige har pisset en hel del gode folk op og ned af rykken i forbindelse med den her sag.

    Et par stykker valgte nemlig for egen vindings skyld, i deres jagt på “medie eksponering” at gå bag om ryggen og agere på egen hånd, og så at sige pisse samtlige gode gode kræfter op og ned af rykken for egen vindings skyld. Men gik så vidt som til at udøve censur/manipulation. Ærligt talt er visse personer ikke deres titel som Veteran værdige da man har glemt de mest elementære principper fra deres tid som soldater som handler om “sammenhold/samarbejde”.

    Det vil være dumt at nævne folk ved navn, men derimod kan man passende bare finde navne i diverse artikler som omhandler ovenstående sag, såvel som dagene op til demonstrationen/under/efter.

  2. Stor ros til alle som har lagt mange timer i arbejdet med at organisere, og lave alt det kedelige fodarbejde som har gjort det muligt. Det vi ser i medierne er kun ca. 1 % af det hele. Og nej, det er ikke mig selv jeg roser. Alle jer der har været med til det ved selv hvem i er. Respekt!