Hele interviewet med Jæger 200 – Lars Møller

I dag udkommer Lars Møllers debut bog : Jæger 200. I den forbindelse har vi taget en snak med manden der kan se tilbage på hele 25 års benhård tjeneste i Jægerkorpset.

Fuld længde (23:34 min)
Hvis du har tid til at se hele interviewet på een gang, så værsgo.
[jwplayer config=”Custom Player” mediaid=”3744″]

Del 1 (4:56 min)
Dette afsnit forklarer Lars Møller hvad bogen handler om, at jægersoldater faktisk bare er almindelige mennesker der fejler lige så meget som alle andre. Hvordan man får clearet en ny jægerbog. Jantelov og hønsegård i jægerkorpset eksisterer også.

Annonce
Annonce

Del 2 (6:40 min)
Dette afsnit handler om deltagelse i operationer og om at se det hele udefra og være bevidst om hvad det er for et arbejde man egentlig har som Jægersoldat.

Del 3 (12:17 min)
Her snakker han bla om det, til tider lidt spændte forhold imellem Frømandskorpset og Jægerkorpset (JGK). Han fortæller også om at JGK aldrig har været en drengedrøm, men at det var en plakat der startede det hele. Hør hvad en våbenbroder er, samt hvorfor Lars stoppede som jægersoldat…


LÆS OGSÅ :  Danmark er vært for Nato-øvelse i hybrid krigsførelse

3 kommentarer

Skriv et svar
  1. Det er da åndsvagt med den konkurrence der er internt mellem jgk og fkp . men på den anden side – den slags konkurrencer har jo være lige siden skoletiden. dengang var det parallelklassen, det var de “dumme”.

One Ping

  1. Pingback:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *