M/84 udgave af “Multicam” kunne se sådan ud

Mange er kede af at skulle skifte mønster, fra den gamle M/84 og til det nye multiterræn mønster. Det er en nødvendighed i forhold til der hvor kamppladsen er i dag anno 2013. Fra by, til mark, til skov, ørken… osv.
Men hvordan ville den danske uniform se ud, hvis man blot havde opgraderet den med nogle af farverne fra Multicam?

LÆS OGSÅ : Multicam interview: Fem hurtige til Hærens kampskole

Arid Flecktarn hedder et bud på farverne i “Multicam-farver”, som er produceret af tyske MilTec. Den indeholder 5 af de syv farver, som findes i Multicam fra Crye Precision.
Jakken herunder er blot for illustrere M/84 mønsteret, i alternative farver, ikke selve uniformen, kvaliteten etc…

Arid Flecktarn
Arid Flecktarn fra MilTec – Tryk for stort billede

LÆS OGSÅ : Så er det officielt : Kampuniform M/11 bliver MultiCam.

Vi har fået en jakke tilsendt fra fabrikken, og har af ren nysgerrighed valgt at skyde et par test billeder for, at se forskellen på Crye Precisions Multicam (som den danske uniform nu benytter) og Arid Flecktarn.
Ville en dansk opgraderet udgave, være lige så brugbar som mønsteret fra Crye Precisions Multicam ? Og hvordan virker Multicam så herhjemme i Danmark, i forhold til den gamle M/84 uniform, er der mange som har spurgt.

Bedøm selv når vi over de næste otte måneder (for at få alle årstider med), tager billeder af det oprindelige sløringsmønster M/84, Crye Precisions Multicam og Arid Flecktarn.

LÆS OGSÅ : Første officielle billede af den nye danske Multicam uniform M/11
Og endelig – så kan du her på krigeren.dk snart læse et Q&A interview, som vi har lavet  med den ansvarlige sagsbehandler ved Hærens Kampskole Niels Mølleskov. Han fortæller bla. om hvorfor valget faldt på netop Multicam.

multicam-m84-10 multicam-m84-4 multicam-m84-9 multicam-m84-3 multicam-m84-7 multicam-m84-6 multicam-m84-1 multicam-m84-0

[divider]Tilmeld vores nyhedsbrev[/divider] [wysija_form id="4"] [divider]---[/divider]

Skrevet af KrigerenDK

31 kommentarer

Skriv et svar

One Ping

  1. Pingback:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Loader…

0