Rekrutterings videoer fra hele verden

Der er mange måder at lave en rekrutterings video på. Nogle overdriver, nogle er sjove, nogle er realistiske, seriøse… og så er der bla. Sverige der laver sjov med den måde som USA feks rekrutterer på.

Vi har fundet 16 danske og udlandske reklame spots, der har til formål at rekruttere personer til deres hær.

Træn med Forsvaret

Hjemmeværnet

Frømandskorpset

Sverige

Ukraine

Østrisk tv kampagne, der har lånt lidt inspiration fra den Ukraienske

Slovenien

Britisk

Russisk

Finland

US National Guard

Spanien

Rumænien

Japan

Bangladesh

Singapore

Kommentare

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  1. Den svenske og finske! Jeg vidste at japanerne ville gøre noget lignende XD og den ukrainske er forfærdelig.. helt ærlig. Den fra østrig er bare en lidt mindre klam kopi. Den russiske giver ingen mening. Den spanske or rumænske er gode fordi de er lidt anderledes. Slovenien er hm, ikke i min stil. Den danske og britiske er kedelige. Murrica er ren hollywood. Bangladesh tar det mest alvorligt med 2:18 sek! Faktisk så er jeg imod krig og alt det der, syns bare det interessant at sammenligne reklame fra forskellige lande.

  2. Den Danske holder bedst endnu, den stemningsmusik der er sys jeg virkelig trækker kegler, Sverige kommer Heeeelt klart lige efter, top fed film. De andre var også fede, især Brittanien, den sys jeg var godt lavet. Den jeg synes mindst om var faktisk USA´s national guard. den var bare røv kedelig.