Planlagte officersuddannelser aflyses i 2015

De planlagte officersuddannelser i 2015 aflyses for bl.a. at undgå en overproduktion af officerer. 

Optaget til de planlagte officersuddannelser i 2015 aflyses, med undtagelse af enkelte linjer i Søværnet og Flyvevåbnet. Aflysningen skyldes primært strukturelle tilpasninger i Forsvaret, hvor der bl.a. bliver færre officers- og chefstillinger sammenholdt med udnævnelsesstoppet og de seneste års større årgange af officerer til Hæren.

For at undgå en overproduktion skal der derfor ikke uddannes ligeså mange officerer de næste år. Samtidig vil indførelsen af Forsvarets nye uddannelsessystem medføre, at flere medarbejdere gennemfører deres videregående uddannelse sideløbende med, de fortsat gør tjeneste ved Forsvarets enheder.

LÆS OGSÅ : Officersuddannelser kan nu bruges civilt

Forsvaret har i 2015 forsat behov for at rekruttere ansøgere til følgende officerslinjer:

Søværnet:

  • Taktisk linje
  • Våben og elektronik

 

Flyvevåbnet:

  • Pilotlinjen
  • Specialet Kontrol og Varsling

 

Der forventes optag til de resterende officersuddannelser i 2016.

 

 

Kilde : Forsvaret

Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  1. Giv det 2-3 år, så mangler Hæren igang PL og man kan eks. blive nød til at starte RESOF igen.

    Det havde været en god idé for 3-4 år siden, men med opsving i samfundsøkonomien og manglende fastholdelse i FSV, så vil mange PL søge hurtigere væk. Det vil de “små” årgange, der kommer ud fra HO i 2015 og 2016, ikke kunne rette op på.

    Mvh “Skrankepaven”

  2. Kære skrankepave husk nu at det er ksgruppen og bm’erne der laver det reelle jordarbejde, vidst har vi brug for officerer men deres primære opgave er at godkende arbejdstid og adme som i så fint kalder jeres selvregulerende overarbejde som man som nøgleperson med al sandsynlighed får udbetalt