Nyt site med nye funktioner og indhold

Krigeren har fået en helt ny “motor”, da den gamle ikke virkede efter hensigten. Bla. Har vi haft problemer med indhold, som kun har kunne læses af folk som var logget ind på sitet. (bla. andet anmeldelser) Det skyldes at den mortor som sitet er bygget på havde en på-hængsmotor produceret af en tredje parts leverandør. Og efter et langt support helved, hvor den ene ikke vil hjælpe fordi at der var en tredje parts i de over… Så har vi valgt at sende det gamle system til skrot.
Det har krævet et kæmpe stykke arbejde, med at få flyttet ting fra en database til en anden. Layout og design er tro mod det gamle, men er opdateret her og der med nye funktioner.

Nye funktioner og indhold.

Som sagt er noget indhold ting som HAR ligget i systemet, men først kan ses af “gæste-brugere” nu. Det gælder nogle anmeldelser, samt en hel sektion kaldet “mindetavlen“.
Mindetavlen er en sektion lavet i ære og respekt for de danske mænd og kvinder der er faldet i tjeneste. Helt tilbage fra 1936 og op til i dag.

Kriger-Køb
Så har vi premiere på Kriger-køb, som vi har haft under opsejling siden krigeren.dk’s start. Det går i alt sin enkelthed ud på at vi i samarbjde med butikker og leverandøre finder nogle gode tilbud på forskellige produkter. Og jo flere der tilmelder et krigerkøb, jo billigere bliver produktet.
Se det første Kriger-Køb her

Kommentare

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *