F-35. Foto: C. Sundsdal - krigeren.dk

Nytkampfly.dk og krigeren.dk præsenterer:

Mød Lockheed Martins testpilot Elliott I. Clemence

Nu har du muligheden for at møde testpiloten Elliott I. Clemence ved et eksklusivt arrangement for læserne af nytkampfly.dk og krigeren.dk onsdag den 11. november.

Elliott I. Clemence vil fortælle om sit arbejde som testpilot samt give et unikt indblik i hvad F-35’eren er for et fly.

Clemence har været jagerpilot 14 år – de seneste seks år som testpilot. Først for Boeing og i dag for Lockheed Martin, hvor han flyver F-35 Lightning II (Joint Strike Fighter) fra Naval Air Station Patuxent River. Starter og landinger på hangarskibe og test af flyets avancerede hjelm er nogle af de opgaver, som Elliott Clemence har ansvaret for i F-35’erens testprogram.

Han har knap 3.000 timer i logbogen på fly som F-35 Lightning II, F-18 Hornet og Super Hornet, F-16, AV-6B og T-38.

I sin tid i US Navy fløj Elliott I. Clemence F/A-18C Hornet, var chef for eskadrille VFA-136 og deltog i luftoperationerne Operation Southern Watch, Operation Enduring Freedom og Operation Iraqi Freedom. Desuden var han testpilot på F/A-18E/F Super Hornet fly.

Tid: Onsdag den 11. november kl. 19.00 – 21.00

Sted: Langelinie Pavillonen, Langelinie 10 – 2100 Kbh. Ø. (se kort under tilmeldingsformularen)

Det er gratis at deltage i arrangementet, hvor der vil blive serveret sandwich og drikkevarer. Arrangementet er sponsoreret af Lockheed Martin.

Alle pladser er fyldt op. Der er nu lukket for tilmeldinger.

Nytkampfly.dk har udgivet bogen “Guide til Danmarks indkøb af nye kampfly“.

Det er en 40 siders (A4) bog/ hæfte, som giver dig et indblik i hele processen og de overvejelser der gøres når valget af kampfly skal træffes.
Det er ikke nødvendigt med en baggrundsviden omkring kampfly, eller forsvarsindkøb. Du bliver guidet igennem historien og baggrunden for indkøbet, kandidaternes styrker og svagheder, om storpolitik, alliancer og lobbyisme.

Den kan købes her.

[td_block_2 custom_title=”Relateret indhold” category_id=”54″ tag_slug=”nytkampfly, kampfly, lockheed martin, f-35″ limit=”8″ ajax_pagination=”next_prev”][td_block_9 custom_title=”SENESTE SKRIVERIER” header_color=”#4db2ec” color_preset=”td-block-color-style-2″ category_id=”54″ limit=”6″]
[td_block_social_counter custom_title=”KRIGEREN PÅ DE SOCIALE” facebook=”krigerendk” twitter=”krigerendk” youtube=”krigerendk” instagram=”krigeren” open_in_new_window=”y”][td_block_2 custom_title=”SENESTE SKRIVERIER” category_id=”54″ limit=”4″ ajax_pagination=”next_prev”][td_block_slide category_id=”782″ limit=”1″ custom_title=”Se vores F-35 billedserie”]

[adrotate group=”4″]

4 kommentarer

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *