Luminoodle

Om du er i felten, i vildmarken, på camping har du brug for lys… uanset årstiden. Hvis du er på udkig efter nyt lys til dit campsite, så læs med her inden du gør på køber-jagt.

Det hele startede i 2012 med Powerpot (som vi også har testet – 2015), en campinggryde der transporterer ekstra termisk energi til opladning af din smartphone, campinglygter eller andre små gadgets. Virksomheden hedder der hedder Power Practical har benyttet crowdfunding tjenesten Kickstarter til at realisere deres outdoor ideer til realiteter.

Sådan er det også med Luminoodle, som er en vandtæt, fleksibel silikone strimmel af USB-drevne LED’er, som kan hænges, strammes, fastgøres eller pakkes om næsten alt.

Power Practical havde et mål på at indsamle $10.000 ind, for at kunne realisere og sætte Lumoodle i produktion. Der var mange som var med på ideen, som endte op med en crowdfunding på hele $388,464.

Power Practical - Luminoodle Plus Ledningslys

379,-kr

Buy from here
Pins
  1. Power Practical - Luminoodle Plus Ledningslys
Luminoodle kommer i to forskellige versioner. En med hvidt lys og en med farver, som begge fåes i forskellige længder.

Den leveres med universiel ophæng (noodles), indlejrede magneter og en lanternepose.

 

Plus versionen

Luminoodle Plus

I plus versionen medfølger et Lithium 4400 USB-batteri. Med det er der til ca 3,5 timers hvidt lys. Når du ikke bruger din Liminoodle til at lyse op, kan du bruge det medfølgende batteri til at oplade din telefon eller anden elektronisk enhed , der benytter en standard USB-port.

Lysudgangen er 180 lumen, hvilket ca. svarer til lidt under en 25 watt pære. Dog er et stort minus på versionen med kun hvidt lys at du ikke kan skrue op og ned for lysstyrken. Det er tænd eller sluk. Thats it.

Color versionen

Luminoodle Color

Du bør uden tvivl gå efter den med farver. Luminoodle Color. Den koster lidt mere, men så har du også en fjernbetjening hvor du har mulighed for at skrue op og ned for lysstyrken, samt skifte i mellem 15 forskellige farveindstillinger. (Rød i BSO området, kontorvognen… osv)

Slædepatruljen SIRIUS benytter dem. Vægten er nemlig helt nede på 70 gram for 1,5 meter versionen og den kan klare hård frost.

Kan tilsluttes alle USB powerbanks

Vi har testet og brugt dem igennem en længere periode, både sommer og vinter. På øvelser, i vildmarken, på børneværelset og i haven.

Power Practical har med Luminoodle bragt funktionel outdoor belysning op til et nyt niveau. Dog erstatter den ikke min pandelygte, men den er blevet en fast del af oppakningen når jeg drager i vildmarken elleri felten.

 

Lavet af sicilicone. Fryser ikke og er vandtæt

Transportpose – virker også som lanterne

70 gram (lydkæden på 1,5 meter)

180 lumen

4400 mah (ca. 3,5 timer på 1,5 meter versionen)

 

Produktet er venligst udleveret til test af Moalem Trading

[icon name=”shopping-basket” class=”” unprefixed_class=””] Se her en oversigt over danske butikker der forhandler Power Practical produkter her

Kommentare

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *