Læserarrangement: Mød en F-35 testpilot

F-35. Foto. C. Sundsdal - krigeren.dk

Sammen med vores venner på nytkampfly.dk har vi stablet et lille eksklusivt arrangement på benene den 11. november i år. Her får I mulighed for at møde testpiloten Elliott I. Clemence, der i dag arbejder for Lockheed Martin hvor han flyver F-35.

Han vil fortælle om sit arbejde som testpilot samt give et unikt indblik i hvad F-35’eren er for et kampfly. Til sidst i programmet, får du mulighed for at stille spørgsmål til Clemence.

LÆS OGSÅ :  Britisk F-35B styrtede i Middelhavet - pilot reddet

Han har været jagerpilot 14 år – de seneste seks år som testpilot. Først for Boeing og i dag for Lockheed Martin, hvor han flyver F-35 Lightning II (Joint Strike Fighter) fra Naval Air Station Patuxent River. Starter og landinger på hangarskibe og test af flyets avancerede hjelm er nogle af de opgaver, som Elliott Clemence har ansvaret for i F-35’erens testprogram.

elliott clemenceHan har knap 3.000 timer i logbogen på fly som F-35 Lightning II, F-18 Hornet og Super Hornet, F-16, AV-6B og T-38.
Arrangementet løber af stablen den 11. november kl. 19 på Langeliniepavillonen i København.

LÆS OGSÅ :  Britisk F-35B styrtede i Middelhavet - pilot reddet

I maj måned i år havde vi et lignende arrangement, hvor Boeings Rick McCrary kom til DK for at give vores læsere et indblik i F/A-18F Super Hornet. Ved det arrangement var det gratis at deltage. Det er det naturligvis også denne gang.

Tryk her for tilmelde dig her.

Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *