Fremtidens soldat er ikke længere fjern

Forsvarsindustrien fra hele verdenen var i sidste uge samlet, på hvad der betegnes som verdens største messe – Eurosatory, hvor nøgleordet er den landbaserede forsvarsindustri.

Med over 1.600 udstillere fordelt 163.523 kvm, er det umuligt på tre dage at se og opleve det hele. Der er mange nye opfindelser, prototyper og fremtidige og færdige systemer som vises frem. Men det som tiltrak vores opmærksomhed, og som var på manges læber er begrebet “Future Warrior Systems”. Systemer der skal gøre det lettere for den enkelte soldat i felten – uanset om det er en infanterist på jorden eller brigadegeneralen i sin varme kontorvogn.

LÆS OGSÅ : “IRON MAN” DRAGTER SNART KLAR TIL U.S. ARMY

Der er sådan set ikke noget nyt i begrebet “Future Warrior Systems”. Mange lande inkl England, Frankrig, Sverige, Tyskland, Rusland, Indien, Australien og Italien er i gang med at udvikle deres egne systemer. Men det som gør det interessant nu, er at det ikke bare er snak og tanker på papir.

BAE Systems har udviklet flere nye systemer, som både henvender sig til soldaten der er opsiddet og soldaten med støvlerne på jorden, og på Eurosatory 2014 fik vi med vores videokamera, et eksklusivt kig ind i den verden.

Skrevet af KrigerenDK

9 kommentarer

Skriv et svar
  1. Jeg kan ikke lade værd med at tænke vægt med hensyn til den der fancy blue force tracker linse. Den virker meget smart til helicopter… men er det ikke bare extra kg til infantri der allerede bære rundt på så meget andet? Den der batteri dragt, hvor godt virker den hvis den bliver ramt?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Loader…

0