Anmeldelse: Peli 1055 case (iPad Mini)

Jeg har knust, druknet og ødelagt mange dejlige ting igennem årene. På ekspeditioner, i dagligdagen og næsten hvor som helst har jeg brug for at passe på mange af min ting.

Derfor har jeg brugt forskellige kasser igennem årene til, at passe på mine ting. Jeg har især brugt PELI Case på mine vinter-, kajak- og kano ekspeditioner, fordi de er solide og drift sikker. Altså til at stole på.

Du skal dog være opmærksom på, hvad de forskellige kasser kan holde til og at de er ikke vandtætte hvis de er laaang tid under vand. Du kan altså godt tabe den i vand, eller have den liggende i regnen.

Korttids test
Jeg har testet PELI 1055 HardBack Case til e-bogslæser, iPad mini og andre enheder i den størrelse, og som altid glæder jeg over PELI’s produkter pga. deres simpele fokus: at være solide.
Jeg har haft mulighed for at teste 1055’eren i to uger. Den har været testet med min iPad Mini, ved dagligt brug, rundt til foredrag og en uge på skiferie.

Jeg har leget lidt med den i vand og i fryseren som du kan se på videoen (nederst i anmeldelsen). Hvor den holder til 30 min lige under vand og fint en god time i fryseren.

Der er ikke meget andet at sige, end at PELI holder hvad de lover. Den er vandtæt, solid og driftsikker. Den kan klare stød, da den har en inder foring som kan tag lidt chok påvirkning. Gummiringen rundt i kanten holder den vandtæt. HUSK! dog at holde den ren og vedligeholdt under lang tids brug (Du kan smøre den med silikonen hvis den tørre ud).
Lukke mekanismen er super simpel, let at lukke og åbne. Overtryksventilen gør den er til at åbne, selv om den kom op i højden og fik store temperatur svingninger.

Er der nogle minusser er det prisen, den er ikke billige. Jeg har dog altid prioriteret mine ting holder. Ofte ser jeg på, hvad plads jeg har, og hvilke vægt jeg kan forsvare. Mange gange har jeg valgt en PELI Case et nummer størrer, end beregnet til. Det gør at der som regel lige er plads til ekstra ting som, div. ledninger, reserve batterier, lader osv. Derved har jeg undgået kasser til hver enkelt ting.

Man skal være opmærksom at den vejer en del. 361 gram, mod min iPad mini som vejer 431 gram med cover.
Til gengæld holder den. Så du skal altid overveje om du vil have en vandtæt pose imod en kasse, i forhold til hvad den skal holde til.
Du kan heller ikke betjene enheden i kassen, det er heller ikke nødvendigt for mig, da den kun er til opbevaring og transport.

Anmeldelse PELI 1055 HardBack Case
 

Kommentare

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *