Anmeldelse : Otterbox Armor Series

###

Otterbox har i mange år været de førende på markedet, når det kommer til smartphone hardcases. Nu har deres flagskib Defender case series, fået en efterfølger: Armor series

Jeg har modtaget et eksemplar, som jeg nu har brugt i lidt over en måned, på det produkt som de selv kalder “den mest hårdføre case der nogensinde er lavet”… til smarthones.

Denne case er vandtæt i to meters vand i 30 minutter, støvtæt, den kan tåle at blive tabt (3 meters højde) og at en bil (max 2 tons pres) som kører over den, men spørgsmålet er så om du har dette behov, og er villig, til at forvandle din smartphone til en mursten. For som mange andre smartphone cases, så er den stor, tung (258g med iPhone4) og kluntet at rende rund med.

Selve coveret er simpelt opbygget, og består af to dele : selve boksen og et låg som lukkes ved hjælp af to kraftige metal låsebeslag/ hængsler.
otterbox_krigeren_7

Coveret er lavet i hårdt plast og på indersiden er en “pude” lavet af silikone som beskytter den indefra.

Jeg har ikke haft nogle problemer med touch-delen på selve telefonen, når coveret var monteret. Heller ikke problemer med at skrue op og ned for volumen, som andre cases har problemer med. Lyden; både højtaler og mikrofon, virker også upåklageligt.

Der er sikkert soldater der vil løbe skrigende bort, når de ser den neongrønne farve. Personligt kan jeg leve med det, da det kun er på top og bund man kan se det.  Hvis / når man bruger sin smartphone i felten, så er de små neongrønne flapper nok det mindste problem sammenlignet med lys som selve displayet afgiver.

Tilbage til spørgsmålet om man er villig til, at forvandle sin smartphone til en mursten, kan jeg for mit vedkommende sige : Ja… hvis omgivelserne kræver det.
Og det kunne være i felten, på kanoturen, vandreturen eller blot en tur på stranden, hvor jeg kan tage billeder og filme under vandet.

Dog er prisen for høj, i forhold til alternativerne på markedet.

Selvom Otterbox Amor Series ikke er de billigste cases på markedet, så kan du være ret sikker på at de pt. er de mest solide og hårdføre… men har du behov for det, til den pris?

Fåes til iPhone 4/4S, iPhone5 og Samsung Galaxy® S III.
Pris. set til 831,- kr

Dimensioner: 14.02 cm x 7.55 cm x 1.78 cm

 

###
Låsebeslag
###
Adgang til strøm stik
###
… og hovedtelefoner
###
###
###
###

Kommentare

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *