Anmeldelse: Helikon-Tex Watch Cap

Helikon-Tex Watch Cap

 

[tps_header]

Hvordan tester man bedst en hue? – Jeg mener, det er jo en hue! Never the less, så har jeg gennem et par måneder testet Watch Cap fra Helikon Tex. Jeg har haft modellen i Camogrom (Multicam agtig camo) – Jeg lover og teste videre, når Kong Vinter melder sin ankomst.

Huen er fremstillet i 100 % polyester – meget blød og lækker fleece og fås i one size to fit them all.

Derudover kan du få den i 8 farver, bl.a. sort, olive green, woodland osv. Huen er syet godt, da jeg ikke har fundet noget løse syninger eller tråde, der løber.

Watch Cap vejer 50 gram og ligger fint sammenrullet i lårlommen, når den selvfølgelige ikke sidder på dit hoved.

Materialet i 100 % polyester gør, at huen tørre hurtigere, end du kan stave til H-E-L-I-K-O-N-T-E-X. Jeg sad under et træ på en jagt i det svenske, hvor himlen åbnede så… Efter en time kom solen igen og inden jeg fik huen af og pakket i lommen, var den tør – NICE!

Watch cap’en sidder godt på hovedet og passer fint under en hjelm. Jeg har haft den med på et par jagtture i det nordlige Sverige og en øvelse i DK og trods temperaturen ikke kom under frysepunktet, så var det ikke noget problem med varmen. Normalt har jeg kun hue på, hvis det bliver meget koldt, da jeg sveder og damper godt fra hovedet. Watch cap’en har ingen windstopper membran og giver god luft til hovedet – selvom vi taler om en fleecehue. Jeg har gjort den til fast del i min sovepose aka nathue.

Denne lille sag fra Helikon-Tex er en hue, den sidder godt, er ikke for varm og fylder ikke meget i lommen. Thumbs up herfra.

[/tps_header]
Helikon-Tex Watch Cap
Helikon-Tex Watch Cap

Kommentare

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *