Anmeldelse: Brunton Resync 9000, batteri

[tps_header] Brunton er et mærke der går 100% op i holdbarhed, slidstyrke og at lave grej til hårdt brug. De har en lang række produkter, kikkerter, navigation, lys og energi.
De har også udviklet nogle super gode og solide batteri og solcelle løsninger til den krævende bruger. Jeg har brugt disse produkter i mange år for at have strøm til min telefon, computer og kamera på mine ekspeditioner.

Brunton Resync™ batteripakke har været med mig, på en lang vandre tur i Grønland og på mange småture. Den har gang på gang leveret hvad den lover, strøm til mine enheder. Enheden er både vand og stødafvisende.

Med en vægt på 279 gram og hele 9.000 mAh, har jeg haft strøm til at lade min telefon (iPhone 4S) 2-4 gange eller en omgang til min iPad.

LÆS OGSÅ : ANMELDELSE : OTTERBOX ARMOR SERIES

Det er muligt at lade ud fra USB stik eller mini USB stik. Det med følgende kabel skal tages helt ud, hvis du lader med et andet stik. Stikkene sidder lidt yderligt og sidder desværre ikke fast, hvis kabelet tages helt af.

Der er en knap til at starte ladning eller se strøm niveau på enheden 1-4, og et ”lyn” der lyser når den lades. Desuden er der en auto-sluk funktion, der beskytter mod overladning.

Opladning forgår ved det medfølgende ladestik, via USB fra en computer eller en solcelle.

Jeg har testet den med solcellen Solaris 4 – USB, som er et 4 watt panel. Den kunne lade Resync™ op på 8-10 timer i godt vejr, via USB stikket. Solaris 4 vejr 179 gram.
Man skal dog være opmærksom på, at USB stikket ikke falder ud fra solcellen, når man går. Det sidder ikke for godt fast.

En super løsning, med eller uden solcelle.
Skal du ud og vandre, ligge i bjergene eller et andet sted hvor der ikke er strøm, bør du tage en solcelle med til at lade Resync™ op med.
Skal du ”bare” have strøm med rundt i det daglige, eller på endagsture, er det nok med blot en opladt Resync™.

Skal den kun bruges til ekstra batteri ligger Brunton’s løsninger i den dyre ende.

Du skal også gøre op, om dine enheder kan lades fra USB, eller du skal have en kraftigere løsning. Eller bare have ekstra batterier med til dit kamera, osv.

Resync
• 9.000 mAh
• Output 2,1 Amp via USB eller mini USB
• Størrelse 6,8 cm x 14,5 cm x 2,3 cm
• Vægt 279 gram
• Lithium batteri
• Pris ca. 1.000 kr.

[/tps_header]

 

resync-anmeldelse3

Kommentare

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *