Anmeldelse : 511 – Rush Delivery Messenger Bag

Hvis du står over for et taske-indkøb hvor der er plads til din bla. laptop, så værsgo her har du den ! 

Ideen omkring designet på denne 511 – Rush Delivery Messenger Bag er;  at kunne transportere sin laptop, dokumenter samt andre hverdags ting. Desuden at have hurtig adgang til indholdet i den… og det lever den fuldt op til.

Specielt quick velcro lukke systemet i selve flappen/ låget er simpelt og genialt, og gør den yderst velegnet til hverdagsbrug, hvor man har brug for at tage sin laptop ind og ud af tasken. Brugen af buckles for at lukke tasken er altså unødvendig, men muligheden er der. Og muligheder er der generelt masser af, for denne taske er fyldt med velcro, molle, spænder og lommer. Det er svært at beskrive de mange muligheder for opbevaring, se derfor videoen og billeder nederst. Der er i alt over 20 interne opbevaringslommer. Laptop lommen er polsteret, og passer til en 17″.

Når det kommer til kvaliteten og udførelsen af tasken, så matcher den den nøjagtig samme præcision og kvalitet som andre 5-11’s taktiske tasker. (rygsække, pouches mv.). Rush Delivery Messenger Bag er lavet i kraftig vandafvisende 1050D nylon, og alle lynlåse er YKK’er.
Tasken er ikke designet til manden i felten… medmindre man har en stabsfunktion, eller man er udsendt og har sin laptop med. Så jeg har ikke testet denne taske i felten, men brugt hver dag i tre måneder civilt.

En lille detalje minus, er de dræn-huller der er placeret i bunden af tasken. Jeg ikke kunne gennemskue formålet med disse, på lige præcis denne taske. For ærlig talt så er chancerne størrer for, at  der kommer vand IND i tasken den vej (når du at du stiller den på den våde danske asfalt eller sne)… end at du har brug for at tømme den for vand. Dog skal det siges, at de huller ikke er placeret i det rum hvor man har sin laptop.

Nå men i øvrigt passer tasken perfekt til fodenden af en feltseng, hvor den kan hænges og benyttes til private effekter samt opbevaring til ens laptop.

Tasken er produceret i farverne sort og sandstone.

Konklusion:
Jeg kan kun varmt anbefale denne taske, hvis du mangler et sted at opbevare din laptop i hverdagen, på arbejdet, som håndbagage i flyet, på udsendelsen… you name it. Super cool look kombineret med kvalitet og masser af opbevaringsplads = Good To Go !

Kommentare

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  1. det er skam en fin taske og en udemærket “review” af tasken og ikke mindst rart med nogle danske øjn på disse produkter frem for nogle gale amerikanere… men et par få ord i ny og næ, “her er tasken – lidt velcro – dumme drænhuller – mere velcro osv” er også en god ting ;) konstruktiv kritik, no bad feelings. tak for et lækker og neutral site.