TV2 serie om Flyvevåbnets Eskadrille 722

Tirsdag efter Påske, starter TV2 en serie om Flyvevåbnets Eskadrille 722 – se en smagsprøve nederst.

[pullquote_right]10.april 2012 kl. 21:25 – 22:00 på TV2[/pullquote_right]Forsvarets Eskadrille 722 har base i Skrydstrup, Aalborg og Roskilde og er på vagt 24 timer i døgnet, 365 dage om året. Mandskabet er klar til at rykke ud med kort varsel, når ulykken rammer, og hjælpen skal hurtigt frem – og soldaterne er parate til at sætte deres eget liv på spil for at redde andre. Da eskadrillens piloter, reddere og teknikere at valgt at iføre sig hjelm-kameraer, får seerne mulighed for at komme så tæt som overhovedet muligt på redningsaktionerne.

LÆS OGSÅ :  Hjemmeværnet undersøger muligheden for at udsende et Defenderfly

I det første af tre programmer møder man redderen Palle, der sammen med kollegerne fra basen i Aalborg bliver kaldt ud til Saltum strand, hvor tre børn er drevet til havs i en gummibåd. På grund af den kraftige fralandsvind kan børnene ikke selv svømme ind til land, og deres fortvivlede forældre kan kun kigge på inde fra stranden.

I Skrydstrup bliver piloten Thomas kaldt ud til en lidt mystisk redningsaktion midt i Nordsøgen. Et sejlskib har knækket masten, der er kraftig storm i området, og de to mand om bord er i yderste livsfare. Alligevel nægter skipperen at forlade sin båd.

[hdplay id=24]

Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Loader…

0

Din reaktion / kommentar ? Du kan enten vælge at benytte via Facebook, eller nederst (standard kommentar)

0 kommentarer