TV serie om Hjemmeværnets specialenhed SSR genudsendes

Nu har du muligheden for at se eller gense TV2’s rapportageserie fra 2012 ‘Aspiranterne’. En serie der handler om optagelsesforløbet til Hjemmeværnets nationale specialenhed ‘SSR’ – Særlig Støtte og Rekognosceringkompagni.

I programmerne får du et unikt indblik i det optagelsesforløb, som SSR aspiranterne gennemgår. Hvad driver 45 helt almindelige mænd, med helt almindelige job til at bruge så meget tid og så mange kræfter på at forsøge at gennemføre det krævende optagelsesforløb.

LÆS OGSÅ :  Hjemmeværn har mistet overblik over 16 skydevåben

Soldaterne i SSR arbejder som støtte for blandt andet Frømandskorpset, Jægerkorpset og Hæren – også på missioner i udlandet.

LÆS OGSÅ : Ny TV-serie om specialenheden SSR

Serien blev første gang vist på TV2 i slutningen af 2012, og bliver nu genudsendt hver tirsdag aften. I alt er det blevet til 9 afsnit. Du kan se eller gense afsnit 2 i aften. Første afsnit er allerede blevet vist sidste tirsdag. Men du kan se afsnittet gratis på TV2Play (direkte link)

Krigeren.dk har en finger med i spillet
Nogle af vores trofaste læsere vil måske huske vores video-teaser om SSR, som vi lagde online december 2010. Vi ville vise en anden side af Hjemmeværnet. Efter at vi havde filmet et helt optagelsesforløb og så småt var gået i gang med klipningen, blev vi kontaktet af Niels Brinch fra TV2, der havde set video-teaseren, og hørt om vores projekt.
Læs mere om hvordan projektet blev til her

Her krigeren.dk video-teaseren, som var med til at sætte gang i det hele

Læs mere om SSR på www.ssr.dk

Comments

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Loader…

0

Din reaktion / kommentar ? Du kan enten vælge at benytte via Facebook, eller nederst (standard kommentar)

0 kommentarer