Team Wounded Racing – ‘Jason og Soldaterne’ snart på TV2

Team Wounded Racing

Fra 25. april kan danskerne hjemme fra stuen følge Jason Watt og soldaterne, når TV 2 sender en programserie, hvor man er i hælene på dem og får et indblik i de syv unge mænds forvandling fra sårede soldater til racerkørere.

Team Wounded Racing (TWR) er et nystartet racing team bestående af fysisk sårede soldater. Kørerne på teamet er i større eller mindre grad fysisk handicappede, herunder både amputerede og rygmarvsskadede. Fælles for alle er, at de har pådraget deres skade i forbindelse med udsendelse med de danske styrker i Afghanistan.
Ideen bag TWR er, at man i motorsport kan sammensætte et team af kørere, som uanset graden af handicap, kan konkurrere på lige vilkår med ikke-handicappede.
Kørerne deltager selv i teamets opbygning og drift og derved får de erfaringer og opbygger kompetencer som kan anvendes i andre dele af livet.
Den erfarne racerkører Jason Watt er teamchef, der tilbage i 1999 selv kom ud for en voldsom ulykke med sin motorcykel. Siden har han været lammet fra brystet og ned

LÆS OGSÅ :  Har du slået nogen ihjel, Jacob?

-Jeg stillede mig selv til rådighed kvit og frit. Vi har ulykken, der bringer os sammen. Jeg kunne sætte mig i deres sted og se en mulighed for at give de her soldater den samme oplevelse, som har hjulpet mig videre efter ulykken, fortæller Jason Watt til tv2.dk.

Annonce
Annonce

[pullquote_right]Jason Watt: Min egen ulykke er småting[/pullquote_right]- Det har været noget af en rutsjebanetur på godt og ondt. Men hver gang noget har været svært eller er gået galt, så har vi rejst os igen. Det har givet livsværdi, siger Jason Watt, der er kommet tæt ind på livet af hver enkelt soldat.

– Min ulykke er småting i forhold til soldaternes. Det er en helt anden verden, de kommer fra, og som man får et indblik i.

LÆS OGSÅ :  En fjerdedel af danske veteraner føler sig sygeliggjort

Første afsnit af ‘Jason og Soldaterne’ bliver vist på TV 2 torsdag den 25. april.

TWR har lavet en musikvideo som kan ses herunder

Thomas Skovs Bilprogram (DR3) har besøgt Team Wounded Racing på Padborg Park (2012)

Læs mere om Team Wounded Racing på teamwoundedracing.dk

[divider]Tilmeld vores nyhedsbrev[/divider] [wysija_form id="4"] [divider]---[/divider]

5 kommentarer

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *