Vi byder holdninger og meninger velkommen her på siden og er glade for, du har lyst til at give din mening til kende.
Alle kommentarer udtrykker forfatterens synspunkt, og ikke ejeren af dette website. Ligeledes kan ejeren og krigeren.dk ikke holdes til ansvar for skrevne indlæg/ kommentarer, det er til enhver tid forfatterens ansvar at overholde lovgivningen ved alle indlæg/kommentarer.

Vi opfordrer til, at vores læsere holder en sober tone for at sikre en konstruktiv debat-kultur. Det betyder bl.a., at vi ikke tillader stødende sprogbrug, personangreb, chikane og opfordringer til vold.

Spam og gentagelser af identiske kommentarer vil blive slettet. Vi opfatter det også som spam, hvis du poster en tekst, som vi kan se kopieret gentagne gange fra andre sider. Kommentarer må ikke være reklame eller med henblik på at skabe trafik til andre sider, virksomheder eller produkter.

Jeg vil gerne have slettet min kommentar. Kan jeg det?
Vi sletter ikke kommentarer, fordi folk har fortrudt deres indlæg. Det vil kræve for mange ressourcer samt skævvride debatten. Vi kan derfor kun opfordre til, at du er helt sikker på, at du kan stå inde for din kommentar, før den afgives.

Fortsat god debat!

En kommentar

Skriv et svar
 1. Hej Christian Sundsdal

  Tak for et godt netmagasin.

  Du, mit indlæg til artiklen “Forsvarsminister ønsker flere sanktioner over for krænkere” bliver ikke vist. Har prøvet gentagne gange over forskellige dage.

  Jeg er godt klar over at der er tale om et tabu-emne og at muligheden for at du er kommet under politisk pres, er til stede. Jeg anerkender samtidig din fulde ret til at slette eller blokerer for mit indlæg, da det jo er dit netmagasin. Men jeg vil alligevel gerne spørge om hvorfor at du blokerer for det?

  Mit korte indlæg er her i en omskrevet version:

  Trine Bramsen forslår at der skal straffes med:
  “Ingen mulighed for at blive forfremmet eller et nej til ønsker om intern videreuddannelse.”

  Mit svar:
  Med sådan en voldsom sanktions type, der bevæger Trine Bramsen sig ud på et sidespor. Jeg anerkender at Trine Bramsen ønsker at komme krænkende adfærd til livs. Men ved at pålægge en krænker, så hårde sanktioner, så opnår man ikke at krænkelserne stopper sin lyst til lovbrud. Tværtimod, så vil en så hård straf, kun bevirke at krænkerne vil krænke langt mere i det skjulte og sandsynligvis mere organiseret. Sagt på en anden måde, så animerer denne hårde straftype, kun til at krænkerne organisere sig og lade krænkelserne forgå i det skjulte. Omfanget af trusler mod offeret vil også se en stigning.

  Jeg håber at Trine Bramsen bliver i stand til at besinde sig selv, og i stedet agerer ansvarligt, som en pragmatisk tænkende Forsvarsminister.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Loader…

0

Din reaktion / kommentar ? Du kan enten vælge at benytte via Facebook, eller nederst (standard kommentar)

0 kommentarer