Vi byder holdninger og meninger velkommen her på siden og er glade for, du har lyst til at give din mening til kende.
Alle kommentarer udtrykker forfatterens synspunkt, og ikke ejeren af dette website. Ligeledes kan ejeren og krigeren.dk ikke holdes til ansvar for skrevne indlæg/ kommentarer, det er til enhver tid forfatterens ansvar at overholde lovgivningen ved alle indlæg/kommentarer.

Vi opfordrer til, at vores læsere holder en sober tone for at sikre en konstruktiv debat-kultur. Det betyder bl.a., at vi ikke tillader stødende sprogbrug, personangreb, chikane og opfordringer til vold.

Spam og gentagelser af identiske kommentarer vil blive slettet. Vi opfatter det også som spam, hvis du poster en tekst, som vi kan se kopieret gentagne gange fra andre sider. Kommentarer må ikke være reklame eller med henblik på at skabe trafik til andre sider, virksomheder eller produkter.

Jeg vil gerne have slettet min kommentar. Kan jeg det?
Vi sletter ikke kommentarer, fordi folk har fortrudt deres indlæg. Det vil kræve for mange ressourcer samt skævvride debatten. Vi kan derfor kun opfordre til, at du er helt sikker på, at du kan stå inde for din kommentar, før den afgives.

Fortsat god debat!

Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Loader…

0

Din reaktion / kommentar ? Du kan enten vælge at benytte via Facebook, eller nederst (standard kommentar)

0 kommentarer