Menu

Ny tv-programserie baseret på optagelsesprøven til Jægerkorpset

'Korpset'. Foto: TV2 presse

Korpset er en tv-programserie, som følger 30 danskere i forsøget på at gennemføre en række udfordringer og øvelser, som alle er baseret på optagelsesprøven til Jægerkorpset.

Således beskriver produktionsselskabet Mastiff tv-programserien, over for ansøgerne til ‘Korpset’.

Det er et af de mest fysisk- og psykisk krævende tv-koncepter, der findes og kun en lille skare af særligt veltrænede ansøgere forventes at kunne gennemføre forløbet, står der.

Annonce
Annonce

Trailer for programserien

4 tidligere jægersoldater har designet forløbet

Tidligere jægersoldat Thomas Rathsack er chefinstruktør i programserien og får assistance af tre tidligere jægersoldater.
Det er de fire, der med deres mere end 30 års samlede militære erfaring, har specialdesignet kurset – baseret på deres egne oplevelser træning og kamp og med det ene formål: At finde frem til de få af de 30 deltagere, der er gjort af det rette stof:
– Når vi som instruktører vurderer en deltager, så stiller vi os selv spørgsmålet: Er det en mand, jeg vil have ved min side i en krigszone? siger Thomas Rathsack

Artiklen fortsætter under billedet

Korpset – gjort af det rette stof’: Fra venstre Rune Krogh Danielsen, instruktør, Thomas Rathsack, chefinstruktør, Erik B. Jørgensen, instruktør. Nederst: Magnus Hansson, instruktør. (Fotos: Lars E. Andreasen / TV 2)

Deltagerne kommer igennem timelange marcher med tung oppakning, udspring fra vilde højder og bagholdsangreb, der kan få selv de mest hardcore mænd til at stivne af skræk, står der i omtalen af programmerne.

Mange af deltagerne i programmet har løbet ironman og maraton, dyrket crossfit og styrketrænet, skriver TV2.dk Men de har ikke prøvet på egen krop, hvad der sker, når udfordringerne bliver ved og ved. Når du får frataget din søvn og din mad. Og når du pludselig skal navigere i mørke og kulde. Alt sammen noget, du som elitesoldat skal kunne håndtere.

I udlandet har man produceret ligende tv. Hvor man benytter tidligere elitesoldater som instruktører, der skal trække civile personer igennem et “aspirant” forløb.

 

‘Korpset – gjort af det rette stof’ har premiere på TV 2 onsdag den 4. januar klokken 20.00.

Skriv et svar