Ny smart magasintaske udviklet af veteran

Magasintasker

En veteran fra United States Marine Corps har opfundet det han kalder for Reflex Mag Pouch. En smart magasin taske, som ikke behøver lukkemekanisme samt overflødiggør behovet for magdumbs siger han. Se videoen herunder hvorfor :


Pt. er de kun lavet til 5.56 magasiner, og koster 30$.

Og mon ikke han kunne gå hen og spinne lidt guld på den ide ?

Magasintasker

[divider]Tilmeld vores nyhedsbrev[/divider] [wysija_form id="4"] [divider]---[/divider]

Skrevet af KrigerenDK

22 kommentarer

Skriv et svar
  1. Super smart. Men tror nu stadig det ville være rart med en dump pouch, så man ikke kommer til at trække et tomt mag op midt i en kamp ;)

  2. Cool. Lille rettelse: Det ville være mere korrekt at bruge forkortelsen USMC eller hele møllen, United States Marine Corps. Jeg foreslår forkortelsen grundet jeres målgruppe. Vi er vilde med forkortelser. =)

  3. Det er en god pointe, men nu er der heldigvis stadig to ender på et magasin. Det var meget brugt, da jeg var afsted at vende et tomt opad og et fyldt nedad, så man lige kunne køre tommelpølsen hen over og trække det rigtige. =)

  4. Det er en god pointe, men nu er der heldigvis stadig to ender på et magasin. Det var meget brugt, da jeg var afsted at vende et tomt opad og et fyldt nedad, så man lige kunne køre tommelpølsen hen over og trække det rigtige. =)

  5. Netop låget ser jeg som stort og irreterende i hans magasin taske. Men ellers fornuftigt nok. Jeg vil nok foretrække bare at købe 60 skuds magasiner og så et magasin i hver taske. Hvis jeg altså skal bruge flere penge på udrustning/vbn dele. :)

  6. Set med kritiske briller, så vil jeg også gerne se hvor godt den taske kører efter 1 uge/måned med støv og sand, og så havde det også været interessant hvis han rent faktisk lå ned med alt sit grej på og viste sin fine demo, da du skal kunne ramme spot on for at få dit brugte ned igen.
    Ydermere som Keld sagde så er det no-go at ligge og blande sine mags, for når han er presset nok vil han ligge og rive i den samme taske for at få fyldte mags op, istedet for han hurtigt kan konstatere er der ikke er flere mags og springe videre til næste taske. Dog er det da fedt med nye tiltag og udvikling, det skal også bare holde i praksis!

  7. Keld synes det er en utrolig dårlig attitude, en veteran fra USMC altså en der har prøvet kamp og ved hvad det vil sige og ligge i mudderet viser sit produkt, og vi andre synes det er en god idé, da det ikke er testet kan ingen sige noget om hvorvidt det er godt eller en omgang lort, men lad være med at tal til os som om vi er en flok børn der spiller hardball og vil være seje…..

  8. Siger ikke noget om at jeg ved bedre og det er hele pointen, du derimod bruser frem og leger sur sergent der skal sætte de dumme menige på plads, der kan man måske tale om en arbejdsskade? Det kan måske være en idé og huske at dette er et forum og ikke en kasserne…..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Loader…

0

Din reaktion / kommentar ? Du kan enten vælge at benytte via Facebook, eller nederst (standard kommentar)

0 kommentarer