MILO & følge gav stor støttekoncert for soldater

Fredag aften blev den meget omtalte støttekoncert i Amager Bio skudt i gang. Vi omtalte koncerten tilbage sidst i juli, og siden har billetterne været til salg på BilletNet samt selvfølgelig til forslag i døren.

Krigeren.dk var på pletten for at interviewe MILO, som var hovednavnet på aftenens program. MILO er, udover den kendte rapper, også selv soldat og har været udsendt til Afghanistan på hold 9. Her var han afsted som sikring & eskorte, og har således mange holdninger til selve Afghanistan-debatten.

Vi fangede MILO netop som han var færdig med sin lydprøve, og fik hurtigt skudt de første spørgsmål af.

Noget af det mest interessante, var selvfølgelig hvor meget han selv havde andel i hele arrangementet. Arrangementet er finansieret af MILO selv, ligesom han har stået for den indledende planlægning sammen med sin producer. Ideen kom efter at der i løbet af hans udsendelse blev større og større opmærksomhed omkring hans sang ”Farvel til 09” (se video nederst i nyheden), og deraf blev han inspireret til at lave et støttearrangement.

Han fortalte dog også at billetsalget desværre ikke levede helt op til det forventede. En god stak over 200 mennesker havde dog fundet vej til koncerthuset, og det må i sig selv siges at være ganske pænt. Dansk rap er stadig en kende nyt for det bredere publikum.

Programmet bød på både dansk rapmusik, men der var også rockbandet Terminal som i øjeblikket har et stort hit på tvkanalen MTV. Selve koncerten forløb fuldstændig som den skulle, og alle kunstnere leverede en imponerende oplevelse.

MILO fortalte videre at han håbede på også at få fat i et lidt bredere publikum. Udover fans af rapmusik, så var håbet nemlig at ramme en større berøringsflade. Vi nåede da også både at hilse på både nuværende og tidligere soldater, pårørende forældre og masser af folk med en helt anden musikinteresse.

Overskuddet fra hele arrangementet gik direkte og ubeskåret til foreningen [[Støtte Til Soldater Og Pårørende]] De var ligeledes repræsenteret til koncerten. Vi nåede at fange Torben Mathiasen i fuld gang med at sælge merchandise. Torben er formand for Køge-afdelingen af STSOP og fortalte at de selvfølgelig var taknemmelige for den økonomiske håndsrækning. Støtte Til Soldater Og Pårørende er en frivillig, upolitisk og økonomisk uafhænig forening, der hjælper både soldater og pårørende.

Afslutningsvis i vores interview fortalte MILO at han forventeligt vil stable et lignende arrangement på benene i Jylland inden længe. Hold øje med Krigeren.dk for at følge med i nyheder om det. MILO kommer med et nyt album inden længe, men der er endnu ikke fundet navn til det. Han opfordrede derfor vores brugere til at komme med et godt navn.

Har du et forslag til den nye cd? Var du selv med til koncerten? Deltag i debatten herunder og lad os høre fra dig.

Skrevet af KrigerenDK

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Loader…

0

Din reaktion / kommentar ? Du kan enten vælge at benytte via Facebook, eller nederst (standard kommentar)

0 kommentarer