KRISØV2015 dag 2. aflyses pga den ændrede flygtningesituation

På grund af politiets opgaver i forbindelse med den ændrede flygtningesituation har det været nødvendigt at aflyse andendagen af den nationale krisestyringsøvelse KRISØV 2015.

Over 30 ministerier, styrelser og udenlandske ambassader deltog i KRISØV på øvelsens første dag. Øvelse scenariet var en atomulykke, forårsaget af et atomdrevet russisk skibskollision med et fragtskib i Kattegat, oplyser Beredskabsstyrelsen.

Comments

Skriv et svar
  1. Måske et billede af hvor sårbar systemet er… når der spares så meget (en ulykke kommer sjældent alene – siger man) Murphys lov
    Forstil jer en voldsom naturkatastrofe evt. men et grundstødt atomdrevet skib til følge det alene vil kunne presse midlerne til grænsen – også en terrorhandling eller eller optøjer oveni…… har vi så kaos?
    Intet går som planlagt…. og nu var jo en god mulighed for at prøve at takle det uforudset……

  2. Bekymrende! Politi, militær og civilberedskab lever af at være kompetente. Når de ikke får tid til at træne, skal alt være on the job training (OTH). Det kan lade sig gøre i erhvervslivet for her giver OTJ mening. Når konsekvensen potentielt kan være menneskeliv gør det ikke. Når disse dygtige mennesker ikke får lov til at skærpe saven ender vi med en nedslidt smørekniv, og det er i ingens interesse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Loader…

0

Din reaktion / kommentar ? Du kan enten vælge at benytte via Facebook, eller nederst (standard kommentar)

0 kommentarer