Krigeren.tv har fulgt SSR med et videohold. Se teaser her

”Har jeg hvad der skal til for at klare optagelsesforløbet til SSR?”, det spørgsmål stillede 18 håbefulde aspiranter sig selv og hinanden i den forrige weekend.

Tre dages intensiv fortest, hvor aspiranterne fik af mærke hvad de fysiske og psykiske krav er, og der er ingen tvivl om at flere af aspiranterne hen over weekenden fik flyttet nogle grænser, testet deres psyke og afprøvet deres fysiske form.

Fortest weekenden er blot det første “filter”, ud af i alt 5. For efter at have slæbt sig igennem denne første weekend, så venter 3 forlænget weekender (torsdag til søndag) som består af patrulje uddannelses moduler og til sidst den den afsluttende 7 døgns optagelses- /patruljeuge.

Nu kan du få lov at følge deres strabadser, nedture, tvivl, vilje og sejre – helt tæt på, for Krigeren.dk var med på sidelinjen da aspiranterne under fortest weekenden forsøgte at overbevise dem selv og deres instruktører, om de har det der skal til for, at de kan opnå deres endelige mål; nemlig at blive en del af SSR – Hjemmeværnets Særlige Støtte og Rekognoscerings enhed.

Du kan læse meget mere om SSR på ssr.dk.

Comments

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Loader…

0

Din reaktion / kommentar ? Du kan enten vælge at benytte via Facebook, eller nederst (standard kommentar)

0 kommentarer