Krigerblog fra Afghanistan : Så er vi de “gamle” …

Sylvestersen der har en krigerblog, som han har opdateret under sin udsendelse til Afghanistan. Han er missiontræt, og er derfor ret glad for at se de “nye” fra hold 15.

“For godt 6 måneder siden ankom jeg til Price lejren for første gang. Den gang var alt nyt, spændende og en lille smule overvældende. På det tidspunkt var det Hold 13 der var de gamle og for hvem denne lejr havde været hjem i et halvt år.
Nu er det mig og Hold 14 der er de ”gamle”, som snart skal hjem og som skal overdrage til de ”nye” fra Hold 15. Der forsvandt lige et halvt år.

Jeg havde egentlig ikke tænkt over det, før de første fra Hold 15 landet her i lejren i dag. Der gik det op for mig, at det nu er mere end 6 måneder siden jeg satte mine fødder her i lejren og det var mig der var den ”nye i klassen”. …. ”

Annonce
Annonce

Læs resten på sylvestersen’s krigerblog

 

[signoff1]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *