KRIGERBLOG: Nu vil jeg gerne snart hjem

Sylvestersen der har en blog her på krigeren.dk, mærker nu for alvor missionstrætheden melde sig.

Sylvestersen er missionstræt
Sylvestersen er missionstræt

Jeg begynder virkelig at få nok af dette sted og denne mission. Ikke fordi tingene går mig imod, eller som sådan er blevet dårligere hernede, men fordi blanding af ikke at lave noget og at hjemveen bliver større i takt med at dagene bliver færre, får min tålmodighed og mit overskud til at skrumpe.
Tankerne går mere og mere hjemad og jeg føler mig mere og mere fanget herned.

Nu er Price ikke et fængsel, men uanset hvor jeg går hen i lejren, eller hvad jeg laver, så kan jeg stadig ikke komme uden for hegnet. Det er ikke fordi jeg har lyst til at stikke af eller sådan, men bare tanken om at man er ”fanget” her i lejren til andet bliver os beordret, det ligger i bevidstheden.
Det er ved at være rigtig længe siden vi sidst har været ude at løse en opgave og vi har efterhånden været rigtig mange dage i streg her i lejren. Og det tærer på tålmodigheden, humøret og ens overskud i hverdagen, med mindre man virkelig holder sig fokuseret.

Annonce
Annonce

Jeg savner Danmark, min familie og min kone rigtig meget. Jeg tror ikke jeg nødvendigvis savner dem mere end jeg har gjort før, men jeg har mere tid til at savne dem nu og min hjerne er fuld bevidst om at tiden til jeg ser dem igen er kort. Så kort at vi tæller dage.

Læs resten af Sylvestersens personlige og ærlige blogindlæg på hans KrigerBlog

 

[signoff1]

 

[divider]Tilmeld vores nyhedsbrev[/divider] [wysija_form id="4"] [divider]---[/divider]

3 kommentarer

Skriv et svar
  1. Jeg forstår godt de gerne vil hjem…
    At de dog holder ud til deres mission er slut kan man da som dansker kun være stolt over…
    Pas på jer selv og kom sikkert hjem til jeres kære…

  2. forståelse intet er værre end bare at sidde ig lejren og kede røven af sig og vente på nye forholds ordrer det ret nederen man skal holde sig igang for at på den måde få tankerne væk og bedre kunne fokusere på ens opgave men fuld forståelse herfra men hold ud det har en ende og glæden er så meget større ved hjemkomsten ønsker jer alle det bedste dernede og håber at se jer alle velbeholdne hjemme igen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *