Krigerblog : Leave er slut – Tilbage til Afghanistan

Leave er vores orlov fra udstationeringen. Det er en kort varig ”befrielse” og ferie fra hverdagen og livet hernede, men som sagt kun kort varig. Leaven giver mulighed for at komme hjem, stresse af, slappe af, opleve det land man er af sted for og være sammen med de pårørende der støtter én.
En kort orlov i Danmark, som en hver soldat nyder og har brug for.
…..

Afrejsen fra Danmark var denne gang ikke som første afrejse mod Afghanistan.
Første gang havde jeg en stor spænding og forventnings glæde i kroppen over at skulle af sted og udstationeres efter at have trænet, uddannet og forberedt mig på det i næsten to år. Helt de samme følelser var ikke til stede efter min leave. Der føltes afrejsen lidt tung og jeg havde mere lyst til at blive hjemme. Jeg havde selvfølgelig også lyst til at komme af sted, men det var mere en lyst til at komme ned og afslutte det. Deri også en professionel stolthed i for at få afsluttet missionen ordentlig og dermed lave en god overlevering til de næste hold.
Efter tre uger hjemme hos min kone og familie, og hjemme i Danmark, så havde jeg fået en rigtig god bid af det jeg mere eller mindre var bevidst om at jeg savnede. Og dermed var det også svære at tage fra. Første gang jeg drog af sted var alt ved Afghanistan nyt og spændende. Denne gang vidste jeg præcis hvad jeg kom ned til og dermed var spændingen lidt taget ud af det.
Jeg, og resten af min deling, kan dog glæde os over at der kun er en måned tilbage til vi atter sætter os i flyveren med kurs mod Danmark og denne gang er modtagelsen og opholdet i Danmark permanent.
Så det handler om at holde humøret højt og det samme med professionalismen den sidste periode, inden at det bliver Hold 15 der får ansvaret.

Læs resten på Sylvestersens krigerblog

Annonce
Annonce

[signoff1]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *