H.K.H. Kronprinsesse Mary er protektor for KFUMs Soldatermission

Fotograf: Steen Evald
I det seneste årstid har KFUMs Soldatermission for alvor taget hul på et nyt kapitel med en øget indsats for tidligere udsendte soldater med KFUMs SoldaterRekreation. Tilbuddet indeholder midlertidige boliger for hjemvendte soldater. KFUMs SoldaterRekreation er under opførelse ved KFUMs Soldaterhjem i Holstebro, mens indsamlingerne er i gang til byggerier ved de eksisterende soldaterhjem i Hvorup og Høvelte.

”Vi opfatter tilsagnet som et meget stort skulderklap til vore dygtige soldaterhjemsledere og medarbejdere. Samtidig er det en stor opmuntring til de trofaste soldatevenner, som står bag organisationen med økonomisk støtte og opbakning. Kronprinsessen vil være en fantastisk ambassadør for organisationen bl.a. i forhold til fonde og samarbejdspartnere”, siger generalsekretær Per Møller Henriksen.

Tirsdag d. 10. april aflægger Kronprinsesse Mary besøg på KFUMs Soldatermissions landskontor og KFUMs Soldaterhjem i Fredericia. Her vil hun bl.a. møde nuværende soldater samt tidligere udsendte soldater. KFUMs Soldaterhjem i Fredericia er vel besøgt af begge disse grupper.

LÆS OGSÅ :  Prins Nikolai stopper i Forsvaret efter få måneder

Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Loader…

0

Din reaktion / kommentar ? Du kan enten vælge at benytte via Facebook, eller nederst (standard kommentar)

0 kommentarer