Gangnam Style i U.S. Military Academy Corps version

Sangen “Gangnam Style” kender de fleste efterhånden – ung som gammel. Uanset hvor meget man forsøger at lukke af, så dukker den op konstant i radio, tv og internet.

Efter at “Gangnam Style” introduceredes på YouTube i juli 2012 var den pr. 19. september 2012 blevet set 275 millioner gange og var enkelte dage den mest viste musikvideo på både iTunes og YouTube. Sangen er også parodieret af utallige fans på YouTube, og nu har kadetter fra U.S. Military Academy Corps ved West Point også lavet deres video-version af “Gangnam Style.”

LÆS OGSÅ : ISAF Soldater laver video-cover version af pophit

“Go ARMY – Beat NAVY”

[box_info]

“Gangnam Style” er en sydkoreansk sang, der fremføres af artisten Park Jae-sang – også kendt som PSY.

“Gangnam” er en rig og trendy bydel i Seoul, og “Gangnam Style” refererer til den luksuriøse livsstil i Gangnam. Selve sangen kan tolkes som en samfundskritisk parodi på livsstilen i bydelen. PSY har selv sammenlignet Gangnam med Beverly Hills.

[/box_info]

Comments

Skriv et svar
  1. Jeg har ikke set den lille tykke koreaner eller nogle varianter over ham, og jeg agter ikke at gøre det. Men fryder mig på en lidt sarkastisk måde over at han er gået viralt i så stort omfang. Det er et symptom på verden af 2012… ’50-ernes scifi forfattere ville fryde sig.

2 Pings & Trackbacks

  1. Pingback:

  2. Pingback:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Loader…

0

Din reaktion / kommentar ? Du kan enten vælge at benytte via Facebook, eller nederst (standard kommentar)

0 kommentarer