Foghs datter måske indblandet i druk i Kosovo

Avisen B.T. bringer i dag en historie, om at personer i forsvaret skulle have holdt en druksag hemmelig.

Angiveligt skulle det dreje sig om tidligere statsminister Anders Fogh Rasmussens datter, Maria Fogh. Hun var i 2003 udsendt som sprogofficer i Kosovo, og det er her episoden skulle være sket.

Men tilsyneladende er der tvivl om, hvor meget hun egentligt har drukket. En hjemsendt sergent påstår at have taget hele skylden for drukskandalen, mens andre mener at Maria Fogh faktisk ikke drak alkohol overhovedet.

Det var den daværende statsministers datter, der kørte patruljekøretøjet tilbage til den danske lejr efter et besøg i den franske base. Den hjemsendte soldat føler sig gjort til syndebuk i sagen, så forsvaret hurtig kunne lukke en potentiel kritisk sag for statsministerens datter ved kun at straffe en enkelt af de fire soldater, og angiveligt end ikke afhøre Maria Fogh.

”Da jeg efter hjemsendelsen spurgte personelchefen på Antvorskov Kaserne, hvorfor Maria Fogh ikke var blev afhørt i sagen, fik jeg det svar, at det kunne resultere i en mediestorm, og det ville han helst undgå”, tidligere sergent Kenneth Møller Nielsen.

Hverken den omtalte personalechef eller forsvarsminister Gitte Lillelund Bech har kommenteret sagen endnu.

Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Loader…

0

Din reaktion / kommentar ? Du kan enten vælge at benytte via Facebook, eller nederst (standard kommentar)

0 kommentarer