F-35 general vil ikke mødes med danske journalister

jpo general bogan

Chefen for Joint Program Office – F-35, General Bogdan vil ikke mødes med danske journalister .

Hvad får Danmark for de over 2,2 mia. kroner, som vi betaler for at være partner i F-35 projektet? Hvordan arbejder partnerlandene med at holde Lockheed Martin og co. i ørerne? Og hvor meget har partnerlandene at skulle have sagt?
Det og meget andet havde nytkampfly.dk håbet at kunne få svar på i næste uge under et besøg hos det Joint Program Office (JPO) i Washington, som på vegne af USA og de otte øvrige partnerlande er kunden overfor Lockheed Martin og Lockheed Martins underleverandører.
Men det kan vi ikke få lov til. For selvom vi kommer til at aflevere i alt over 2,2 mia. af dine og mine skattekroner til JPO – uanset om vi køber flyet eller ej – så er det lukket land. JPO-chef General Bogdan har sagt nej. Begrundelse? Ja, den kan vi ikke rigtig få. Og dermed er en længe planlagt F-35-tur til USA skåret ned til et besøg på Lockheed Martins fabrik i Fort Worth, Texas og et besøg på Luke Air Force Base i Phoenix, Arizona.

LÆS OGSÅ :  Forsvarsministeren beskyldes for vildledning om kampfly

[button color=”brown” size=”normal” alignment=”center” rel=”nofollow” openin=”newwindow” url=”http://nytkampfly.dk/archives/6849″]Læs hele artiklen på nytkampfly.dk[/button]

Annonce
Annonce

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *