Danske Leopard kampvogne i Helmand set fra besætningens perspektiv

De danske Leopard 2A5 kampvogne var udsendt l Afghanistan fra 2007 til 2014 som en del af Danmarks bidrag l NATOs ISAF mission.

I bogen “Danish Leopards in Helmand – From the crew’s perspective” fortæller Thomas Antonsen besætningsmedlemmernes historier om følinger, IED-påkørsler, samarbejde med udenlandske enheder og mange andre facetter af det af leve i en kampvogn i krig.

Bogen er fyldt med billeder taget af besætningsmedlemmerne

Personlige historier

Bogen er blevet udarbejdet på baggrund af interview med ca. 40 besætningsmedlemmer, der alle har bidraget med historier fra deres tid i Helmand provinsen i Afghanistan.

Annonce
Annonce

I bogen får du indsigt i nogle meget personlige historier om besætningsmedlemmernes oplevelser, mens de var ”på arbejde” i Afghanistan i et fremmed og ukendt terræn tusinder af kilometre fra deres hjem.

Leopard kampvognene var udsendt til Afghanistan som et afgørende kamp-element til støtte for de danske infanterienheder.

LÆS OGSÅ :  Danske millioner skal bekæmpe korruption i afghansk militær og politi

Fornylig blev bog-projektets initierende økonomi opgjort. Overskuddet fra sponsorernes bidrag er 140.000 kr., som går til KFUM Soldaterhjem i Holstebro.

 

Besøg bogens facebookside her

9 kommentarer

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *